Politiet advarer borgere fire kommuner

Varsel om snarlig fogedaktion – Stevns – Køge – Solrød – Greve kommuner

Hvis du bor i Stevns, Køge, Solrød eller Greve Kommune og ved, at du er eftersøgt af politiet med henblik på fremstilling i fogedretten, fordi du tidligere er udeblevet fra et retsmøde, så er det nu, at du skal få ordnet din sag og henvende dig i fogedretten i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands politi vil i nærmeste fremtid gennemføre en aktion, hvor alle, som er efterlyste til fremstilling i fogedretten, vil blive frihedsberøvet, uanset hvor og hvornår de træffes. De efterlyste kan derfor risikere at blive frihedsberøvet af politiet både derhjemme, på alle tider af døgnet og på arbejdspladsen. Kort sagt: få dine sager klaret, medens du selv kan bestemme tidspunktet, så øvrige aftaler ikke skal aflyses, hvis politiet skulle komme på besøg på et ubelejligt tidspunkt.

Samtidig vil politiet dog også benytte lejligheden til at opfordre alle andre i de øvrige kommuner i politikredsen til at få klaret deres sag(er) med fogedretten i enten Roskilde eller Holbæk, hvis man ved, at man har en uafklaret sag liggende i fogedretten.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb