Politiet afgiver skud

Foto: Kim Matthai Leland

Fyns Politi modtog den 31. december klokken 11:00 en anmeldelse om, at to mænd var i gang med at stjæle to biler på en ejendom på Holmehavegyden i Brylle ved Tommerup.

Fyns Politi modtog den 31. december klokken 11:00 en anmeldelse om, at to mænd var i gang med at stjæle to biler på en ejendom på Holmehavegyden i Brylle ved Tommerup.
Ejeren af ejendommen opdagede, hvad der var i gang, og han forsøgte at stoppe tyveriet. I den forbindelse blev han efter de foreløbige oplysninger slået ned. Mandens søn og svigerdatter var også på ejendommen og dukkede op. I den forbindelse blev de tilsyneladende forsøgt påkørt. De kom ikke noget til.

Det lykkedes de to gerningsmænd at stikke af fra stedet i den ene bil. Fyns Politi var meget tæt på gerningsstedet og eftersatte hurtigt de to gerningsmænd. Cirka 10 minutter senere forulykkede den stjålne bil ud for Møllegyden 18 i Brylle. Det lykkedes gerningsmændene at få bilen i gang igen, og den kørte derefter direkte mod de to betjente på stedet. I et forsøg på at få gerningsmændene til at stoppe, afgav politipatruljen derfor i alt tre skud – først et varselsskud og derefter yderligere to skud mod bilen, men bilen fortsatte alligevel flugten.

LÆS OGSÅ:  Lastbilchauffør sigtet for uagtsomt manddrab efter tågeulykke på motorvej – forbikørende sigtet for at have offentliggjort fotos

Klokken 12:52 fandt politiet bilen på en mark i området. En halv time senere – klokken 13:20 – blev en gerningsmand anholdt i samme område.
Den anholdte gerningsmand er ikke blevet ramt af politiets skud, og han har oplyst til politiet, at hans medgerningsmand heller ikke blev ramt. Politiet er fortsat til stede i området i forbindelse med efterforskningen. Medgerningsmanden er fortsat på fri fod.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb