Politiet anholder mand med våben og ammunition i bilen

Trusler / våbenlovgivningen mv. – Gørlev – Kalundborg

Kl. 11.00 tirsdag modtog politiet en anmeldelse fra bekendte og pårørende til en 38-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg om, at han dels havde truet dem med at ville begå noget voldsomt imod dem, dels at den 38-årige formentlig ikke havde det godt med sig selv.

Politiet iværksatte derfor både en efterforskning og en eftersøgning af den 38-årige mand, der bevirkede, at politiet kl. ca. 2000 kunne anholde ham udramatisk i en bil på en tankstation i Gørlev.

Ved nærmere undersøgelse af hans bil fandt politiet en brugbar pistol med tilhørende ammunition, ligesom han selv var i besiddelse af en ulovlig dankort-kniv. Den 38-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af straffeloven mht. truslerne og besiddelse af pistolen i det offentlige rum samt overtrædelse af våbenloven mht. dankortkniven.

Den anholdte er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden forventer at fremstille ham i grundlovsforhør kl. 1045 ved Retten i Holbæk med påstand om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)