POLITIET BEDER OM HJÆLP: Har du set El Houssin Berkiche? Efterlyst for knivstikkeri

Københavns Politi efterlyste onsdag den 26. juli 2017 tre personer, som alle var bekendt med at de var efterlyst af politiet, med en opfordring til at de selv meldte sig til politiet.

”To af de tre efterlyste personer har selv meldt sig til politiet, så vores efterlysning fra i onsdags har da haft en vis effekt. Vi mangler dog den sidste person, som sættes i forbindelse med et knivstikkeri på Frederiksberg, så han bliver nu efterlyst med navn og foto, så vi kan få befolkningens hjælp til at få ham anholdt. Det nemmeste vil selvfølgelig stadig være, hvis han selv melder sig til politiet og dermed sparer os for at bruge alt for mange kræfter på at få ham fanget”, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Afdelingen for Organiseret kriminalitet i Københavns Politi.

De tre efterlysninger fra i onsdags vedrører:

Afpresning, hærværk og brandstiftelse mod massageklinikker
I perioden fra den 24. april 2017 til den 8. maj 2017 blev der foretaget afpresninger, hærværk og brandstiftelse på 6 massageklinikker/bordeller på Frederiksberg og på Vesterbro i København. Ved alle tilfælde er flere personer af udenlandsk herkomst kommet ind på stederne, hvor de med truende attitude, tale og kropssprog afleveret en seddel, hvorpå der var skrevet enten LTF eller Loyal To Familia, samt et telefonnummer, hvortil ejeren skulle ringe inden 24 timer, såfremt stedet ikke skulle lukkes eller ødelægges.I 5 ud af 6 tilfælde er der efter nogle dage blevet knust vinduer på stedet med brosten/mursten. I yderligere 2 tilfælde er der påsat brand med brandbare væsker. Brandene er dog er blevet slukket inden de har udviklet sig til resten af ejendommene.I forbindelse med efterforskningen er der pt. varetægtsfængslet 3 personer – alle med tilknytning til LTF. Politiet søger forsat en 22-årig medgerningsmand, som også kan relateres til LTF. Der er lavet søgning efter denne 22-årig medgerningsmand, men uden resultat.

LÆS OGSÅ:  Stort potentiale for den danske fødevareklynge på det afrikanske marked

Den efterlyste formodede gerningsmand har fredag den 28. juli 2017 selv meldt sig til politiet.

Knivstikkeri i Nordvest-kvarteret
Fredag d. 14. juli 2017 kl. 17:56 blev de forurettede på Frederikssundsvej ud for nr. 111, 2450 København NV., antastet af 3 personer, der ankom til stedet i en gråbrun Nissan Qashqai. De 3 personerne henvendte sig til forurettede, der kort efter blev stukket med en knivlignende genstand en gang i venstre lår og en gang i venstre balle og herefter sparket og trampet i hovedet. Den forurettede fik knivlæsioner i venstre lår og venstre balle samt en flænge i baghovedet.Efter overfaldet kørte de 3 gerningsmænd fra stedet i samme bil. Via videoovervågning blev identiteten på alle gerningsmændene hurtigt fundet, og 2 af dem er efterfølgende blevet anholdt. De sidder begge varetægtsfængslet foreløbigt til den 15. august 2017. Den sidste 24-årige gerningsmand søges fortsat af politiet, og han er vidende om, at han er efterlyst.

LÆS OGSÅ:  18-årig død i politiets varetægt

Den efterlyste formodede gerningsmand har fredag den 28. juli 2017 selv meldt sig til politiet.

Knivstikkeri på Frederiksberg
I forbindelse med et slagsmål mellem to grupperinger onsdag den 12. juli 2017 omkring kl. 16:50 på Munkensvej, 2000 Frederiksberg, blev en person stukket med hvad politiet formoder var en kniv. Den forurettede blev ramt med et stik i brystet, hvilket resulterede i en punkteret lunge. Politiet er bekendt med identiteten på gerningsmanden – en 23-årig mand af marokkansk afstamning. Han er efterlyst og forgæves søgt på diverse aktuelle adresser.

Københavns Politi efterlyser nu den 23-årige El Houssin Berkiche. Han beskrives som 175 cm høj, spinkel af bygning, sort kort hår, brune øjne (se foto).

LÆS OGSÅ:  25-ører for to kg rugbrød

Du kan hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb