Politiet deler uhyggelige detaljer om togulykke – endnu to er fundet døde

Yderligere to personer er fundet omkommet i togulykke. Politiet har nu undersøgt det forulykkede tog og har fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet 8 dræbte i det forulykkede tog. Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik.

Politiet har nu undersøgt det forulykkede tog og har fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet 8 dræbte i det forulykkede tog.
Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik.

Som politiet oplyste i går, så foregik første del af undersøgelserne, mens toget holdt ude på Storebæltsbroen, hvor vejret onsdag var meget stormende. Samtidig var skaderne på toget så omfattende, at det var vanskeligt at trænge helt ind i det område, der er værst beskadiget, mens det holdt ude på broen.

Nu holder toget på et afskærmet område, hvor efterforskerne hele natten har arbejdet med at sikre spor – og politiet kan derfor nu med sikkerhed sige, at der ikke ligger flere personer i toget.

De 8 omkomne er 3 mænd og 5 kvinder. Der er ingen børn blandt de omkomne.
Vi er ret sikre på, hvem fire af de omkomne er. De øvrige arbejder vi på at identificere så hurtigt som muligt.
Identificeringen foregår ved hjælp af DNA og tandkort på grund af de meget voldsomme læsioner på de afdøde. Politiet har ikke yderligere informationer om det.

LÆS OGSÅ:  Samme pris næste år med bizz eller nummerplade på Storebælt

I går konstaterede politiet, at 8 personer var savnet. Det antal svarer til, de afdøde, der nu er fundet i toget. Derfor har vi i løbet af natten været i kontakt med de pårørende til de savnede.

Vi håber og arbejder af alle kræfter på at få endeligt identificeret de omkomne i løbet af i dag, så de pårørende kan få endelig vished om, hvad der er sket med deres kære.

Den bagage, der var i toget, er i politiets varetægt. Den er ved at blive registreret, og når den er klar til at udlevede passagernes ejendele, så melder vi det ud. Ejendelene vil blive samlet på Politigården i Odense, hvorfra den senere vil blive udleveret.

I går meldte vi et telefonnummer ud, som passagerer i toget og deres pårørende kunne ringe til. Da vi nu har overblik over situationen, er nummeret nu lukket ned.

Har man brug for at kontakte politiet, så skal man ringe 114.