Politiet efterlyser en 55-årig mand fra Kalundborg

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en 55-årig mand fra Kalundborg, der er savnet.

VVijayanathan Selvarajah, der er 55 år, har ikke været i kontakt med sine nærmeste siden ultimo maj, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at lokalisere ham.

Vijayanathan Selvarajah har sin daglige gang i Kalundborg, og politiet har afsøgt alle muligheder for at finde ham, men da eftersøgningen ikke endnu har haft et positivt udfald, bedes offentligheden om at kontakte politiet, hvis man har kendskab til mandens færden.

Politiet har blandt andet afhørt en række familiemedlemmer, venner og bekendte i både Danmark og Sri Lanka, og han ses ikke indlagt på hospital eller lignende.

Politiet har også afsøgt hans sædvanlige opholdssteder i Kalundborg uden held. Politiet har ikke mistanke om, at han har været udsat for en kriminel handling.

Han beskrives som:

55 år, ca. 162 cm. høj, spinkel af bygning, mørkt hår og skæg, hudfarve: brun.

Hvis borgerne har kendskab til hans færden eller i øvrigt har oplysninger til sagen, bedes de kontakte 114 eller 4635 1448.