Politiet efterlyser to konkrete vidner

En grå personbil kørte om eftermiddagen mandag den 22. november en fodgænger ned i et fodgængerfelt i Ulfborg og kørte efterfølgende fra stedet. Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi to konkrete vidner.

Det var omkring klokken 16 mandag den 22. november 2021, at en fodgænger ud for Holmegade 38 i Ulfborg blev kørt ned af en nyere, grå personbil, der efterfølgende kørte fra stedet uden at standse.
Fodgængeren var i færd med at krydse vejen i fodgængerfeltet ved Ulfborg Børnehus, da hun blev ramt af bilen. Fodgængeren kom kun lettere til skade, da bilen kørte med relativt lav hastighed. Føreren af bilen beskrives som: Kvinde, 35-45 år, normalt bygget, havde langt hår sat i en hestehale. På passagersædet sad en lidt ældre kvinde – formentlig i alderen 55-65 år.

Efterlyser to konkrete vidner

Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi to konkrete vidner. En kvindelig bilist i en sort bil henvendte sig nemlig umiddelbart efter uheldet til den påkørte fodgænger, ligesom en udenlandsk kvinde med klapvogn var på stedet, da uheldet skete. Disse to kvinder vil politiet meget gerne i kontakt med.

Ring til Midt- og Vestjyllands Politi på 114

Er du den kvindelige bilist i en sort bil eller den udenlandske kvinde med klapvogn, eller har du en idé om, hvem det er, eller kan på anden måde hjælpe med opklaringen, så ring til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114. Og var det dig, der kørte i en grå bil og ramte en fodgænger uden at standse, så vil politiet naturligvis også gerne høre fra dig.

LÆS OGSÅ:  Kørte fra færdselsuheld men efterlod kone og søn