Politiet har forpurret femte kolonne-angreb

Politiet har onsdag eftermiddag gennemført en større koordineret aktion med anholdelser og ransagninger. Baggrunden for aktionen er en mistanke om, at en række gerningspersoner har været i færd med at planlægge et terrorangreb.

Gerningspersonerne skal ifølge politiet have haft et “militant, islamistisk motiv” til et forestående angreb.

Vi må se i øjnene, at der i Danmark lever en stor gruppe mennesker med muslimsk baggrund, som står i radikal opposition til dansk livsførelse og værdier. I kombination med afviste illegale asylansøgere og hjemvendte syrienskrigere er disse mennesker en gigantisk og uløselig sikkerhedsrisiko.

Vold, terror og undertrykkelse er systemisk indbygget i islam. 99 pct. af terrorangrebene i Europa begås af muslimske indvandrere eller efterkommere heraf.

Politiaktionen i onsdags er endnu et bevis på, at de 320.000 herboende muslimer udgør terroristernes sympatisørsump og rekrutteringsbase og dermed den femte kolonne i Danmark.

Selv om ikke alle 320.000 muslimer er islamistiske ekstremister, er enhver muslim reelt en potentiel sovende celle, som pludselig kan se lyset, blive radikaliseret og gribe til terror.