Politiet har forpurret femte kolonne-angreb

Aktiemarkedet falder, når muslimer arbejder mindre under ramadanen

Politiet har onsdag eftermiddag gennemført en større koordineret aktion med anholdelser og ransagninger. Baggrunden for aktionen er en mistanke om, at en række gerningspersoner har været i færd med at planlægge et terrorangreb.

Gerningspersonerne skal ifølge politiet have haft et “militant, islamistisk motiv” til et forestående angreb.

Vi må se i øjnene, at der i Danmark lever en stor gruppe mennesker med muslimsk baggrund, som står i radikal opposition til dansk livsførelse og værdier. I kombination med afviste illegale asylansøgere og hjemvendte syrienskrigere er disse mennesker en gigantisk og uløselig sikkerhedsrisiko.

Vold, terror og undertrykkelse er systemisk indbygget i islam. 99 pct. af terrorangrebene i Europa begås af muslimske indvandrere eller efterkommere heraf.

Politiaktionen i onsdags er endnu et bevis på, at de 320.000 herboende muslimer udgør terroristernes sympatisørsump og rekrutteringsbase og dermed den femte kolonne i Danmark.

Selv om ikke alle 320.000 muslimer er islamistiske ekstremister, er enhver muslim reelt en potentiel sovende celle, som pludselig kan se lyset, blive radikaliseret og gribe til terror.

Kommentarer