Politiet: Hvem er denne mand?

Den 3. maj 2018, kl. 02.47 om natten, forsøgte en ukendt person at bryde en hæveautomat op. Det fangede et overvågningskamera, og derfor offentliggør politiet nu optagelser af den formodede gerningsmand. 

Den ukendte gerningsmand forsøgte med et koben at opbryde en hæveautomat, der er indmuret i facaden på Kystvejen 51 i Øster Hurup i Hadsund.

Hæveautomaten er dog sikret, så tyveri ikke var mulig, hvorfor gerningsmandens følgelig ikke lykkedes med sit forehavende.

Politiet beskriver manden som:
• mand, tyndt lyst skæg om munden, iført sort hætte trukket op over hovedet, iført mørkeblå trøje med løstsiddende hætte og løstsiddende hættesnore ved brystet – indvendigt hættefoer i farven orange. Lodret orange stribe ved venstre bryst, tynd orange stribe ved begge ærmer/skulderparti, mørke handsker, blålige bukser, fodtøj uden hæl og lyse strømper.

”Vores efterforskning har ikke afdækket hans identitet. Og derfor efterlyser vi ham nu med billede,” siger politikommissær fra Nordjyllands Politi, Preben Møller, der opfordrer borgerne til at henvende sig med oplysninger i sagen på telefonnummer 114.