Politiet svigter danskerne – igen og igen

Rigspolitiet estimerer, at politiet i 2019 sammenlagt har brugt ca. 115 mio. kr. på aktiviteter vedrørende Rasmus Paludan og medlemmerne af Stram Kurs, skriver Berlingske.

Det er dog kun et estimat, idet Rigspolitiet indrømmer, at ressourcerne, der blev brugt på Rasmus Paludan, ikke kan adskilles fra politiets øvrige indsats i forbindelse med valget i 2019.

Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, påpeger, at de mange kræfter, som politiet bruger på Rasmus Paludan og Stram Kurs går fra andre opgaver. ”Mange glemmer det, men politiet er et lukket kredsløb. Vi er kun dem, vi er. Og en ekstra opgave som Paludan betyder, at der er opgaver, som politiet er nødt til at nedprioritere – det koster i forhold til, hvad politiet ellers laver”, siger han.

24NYT: Det er ikke første gang, at politiet og medierne forsøger at bilde danskerne ind, at politiets svigt og den voksende utryghed i Danmark skyldes lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan.

Lad os sige som det er. De daglige politiopgaver bliver nedprioriteret i stor stil, fordi politiet fokuserer på opgaver, der er et resultat af den muslimske indvandring: grænsekontrol, bevogtningsopgaver, bekæmpelse af indvandrerbander mv.

Det er logik for burhøns, at uden muslimsk indvandring ville politiet have ressourcer nok til at tage sig af lovovertrædelser som indbrud, tyverier og andre former for kriminalitet.

Sandheden er, at uden hadefulde muslimske ekstremister, som ikke respekterer den grundlovssikrede ytringsfrihed i dette land, ville der ikke være behov for at politibeskytte Rasmus Paludan.

Og sandheden er, at ansvaret for at importere de voldelige muslimer fra Mellemøsten og Afrika ligger ene og alene hos de indvandrervenlige folketingspolitikere (og deres forgængere igennem 30-40 år).

Den syrisk-palæstinensiske muslim, Naser Khader, har spurgt justitsminister Nick Hækkerup (S) om, hvor mange ressourcer politiet har brugt på at beskytte lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan. Det nægtede Hækkerup at oplyse.

Til gengæld har Free Speech Blog lavet en grov opgørelse over, hvor mange ressourcer Danmark har brugt på at beskytte Naser Khader mod muslimer, der vil ham til livs.

Et forsigtigt skøn ifølge Free Speech Blog er 363 mio. kr., hvilket tal er baseret på de beløb, der kom frem, da pressen i sin tid fik indsigt i omkostningerne til PET’s beskyttelse af Muhammedtegneren Kurt Westergaard og islamkritikeren Lars Hedegaard. Læs mere her.

 

Kommentarer