POLITIET OFFENTLIGGØR FOTO: Tyrkeren, Hasan Okutan, fra Hells Angels efterlyses for drab

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre.

Der er tale om den 30-årige Hells Angels-rocker Hasan Okutan. Okutan er mistænkt for at stå bag drabet på en 36-årig rockerrelateret mand den 4. maj 2019 i Rødovre.

”I sidste uge oplyste vi, at vi ville offentliggøre navn og billede på den 30-årige, hvis han ikke meldte sig til politiet. Det er ikke sket og derfor efterlyser vi ham nu offentligt,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Hasan Okutan beskrives som:

30-årig mand af tyrkisk oprindelse, 180 cm høj, kronraget, kort mørkt fuldskæg, muskuløs af bygning, tatoveret ”13:3” på venstre bryst og et håndaftryk på højre bryst.  Han er også tatoveret på begge underben.

Københavns Vestegns Politi iværksatte i sidste uge ransagning imod flere adresser, som kan relateres til den 30-årige. I forbindelse med ransagningerne fandt politiet flere effekter, som nu indgår i efterforskningen.

Har du oplysninger om efterlystes færden eller øvrige oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.