Politiet søger specifikke vidner i skudsag fra Rungsted

Foto: Kim Matthai Leland

Det er vidner, som var på gerningsstedet og vidner, der ydede førstehjælp, som særligt bedes henvende sig til politiet

Nordsjællands Politi søger kontakt med vidner, der befandt sig på gerningsstedet for skyderiet på Rungsted Strandvej lørdag den 6. april. Det er især vidner, der efterfølgende ydede førstehjælp, som Nordsjællands Politi gerne vil tale med.

Nordsjællands Politi har fået rigtig mange gode og brugbare henvendelser. Der tegner sig imidlertid et billede af, at der er vidner, som vi endnu ikke har talt med. Derfor opfordrer vi særligt vidner, som var på gerningsstedet, da skyderiet skete eller lige efter og vidner, som ydede førstehjælp, til at henvende sig til os, så vi er sikre på, at vi får talt med alle, der kan bidrage til efterforskningen og hjælpe os med at klarlægge, hvad der præcist skete på gerningsstedet.

Ved skyderiet på Rungsted Strandvej blev en 20-årig mand dræbt, mens andre blev såret af blandt andet knivstik og som følge af en bilpåkørsel.

I dagene efter episoden foretog politiet flere anholdelser. Langt de fleste anholdte er løsladt igen, og i går løslod politiet yderligere fire mænd, mens to mænd fortsat er varetægtsfængslet. Sagen efterforskes stadig intensivt samtidig med, at Nordsjællands Politi har iværksat tryghedsskabende indsatser i Rungsted, Kokkedal og Nivå.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Kommentarer