Efter 24NYT-henvendelse: Nu giver politiet signalement af gerningsmænd i sag om overfald. ” Anden etnisk herkomst end dansk”

Københavns Vestegns Politi har siden i formiddags efterforsket en sag, hvor en 37-årig mand blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd ud for Taastrup Hovedgade 129.

I forlængelse af overfaldet forsøgte den 37-årige at komme væk ved at kaste sig ind i en tilfældig personbil, der holdt på stedet. Føreren af bilen flygtede, men blev undervejs ramt af et slag fra en af de tre gerningsmænd, som også kastede sig ind i bilen. Her blev den 37-årige stukket i låret og gerningsmændene flygtede herefter i løb fra stedet.

Den sårede 37-årige brugte bilen til at køre direkte til skadestue i Glostrup. Politiet har nu beslaglagt bilen og er i kontakt med den 37-årige, der siden er blevet overført til Rigshospitalet, hvor han meldes uden for livsfare.

Grå Golf

Københavns Vestegns Politi ønsker kontakt med vidner der har set overfaldet og det efterfølgende optrin ved personbilen. Overfaldet er sket ca. kl. 10 og bilen beskrives som en grå VW Golf. Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448

Motivet til overfaldet på den 37-årige er ikke kortlagt endnu. Den 37-årige er i forvejen kendt i det kriminelle miljø.

24NYT har kontaktet Københavns Vestegns Politi for at spørge, hvorfor der ikke fremgår noget signalement af gerningsmændene. De pressefolk i politiet, som vi har talt med, var ikke selv klar over, hvad grunden var.

LÆS OGSÅ:  Mand fundet død

Politet har efterfølgende kontaktet 24NYT, og gjort opmærksom på, at man nu har offentliggjort signalement af gerningsmændene.

De tre overfaldsmænd beskrives som:

Mænd, 15-20 år, ca. 160 cm høje, spinkle af bygning, anden etnisk herkomst end dansk, brun hudfarve, alle iført sort hættetrøje og sorte bukser.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)