Danske politibetjente har oparbejdet over en million overarbejdstimer. Årsagen er de ekstra opgaver, som politiet har fået pålagt de senere år, herunder grænsekontrol og opgaver i forbindelse med den øgede terrortrussel. Det gør, at der er færre til at opklare borgernære forbrydelser som eksempelvis tyveri, skriver Berlingske.
Fra 2011 til 2016 blev 700 af de 11.100 ansatte i politiet skåret væk. Efterhånden er antallet af betjente tilbage på det oprindelige niveau, men for politiet hænger det endnu ikke sammen. For to uger siden kunne DR Nyheder på baggrund af en aktindsigt hos Rigspolitiet berette, at 95 ud af 100 tyverier aldrig opklares.
24NYT: De mange overarbejdstimer er resultatet af den fejlslagne, landsskadelige indvandringspolitik, som Folketinget fører.
Borgerne oplever, at politiet ikke har tid til at tage sig af banale lovovertrædelser som indbrud, tyverier o. lign. Mange købmænd anmelder ikke tyverier, da de føler, at det ikke nytter noget.
Antallet af borgerværn i mange, især mindre, samfund stiger. Over hele landet har politiet afgivet medarbejdere til bevogtningsopgaver i København, men også til andre opgaver i regi af Rigspolitiet.
Indvandrerbander kræver øget politiindsats, og den øgede bevogtningsopgave har betydet, at politiet er bagefter i behandlingen af voldssager, sager om økonomisk kriminalitet, sædelighedssager og børne- og overgrebssager.
Konsekvensen af den muslimske indvandring er forringet kriminalitetsbekæmpelse, økonomiske tab og voksende utryghed i befolkningen.
OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.