Politiet truer mistænkt til grov vold

Fredag d. 21. maj 2021 fandt en alvorlig voldsepisode sted på Årestrupsvej i Aalborg, hvor en 19-årig mand blev overfaldet af tre gerningspersoner på åben gade med flere slag af baseballbat, knytnæveslag og af spark.

Lige siden har Nordjyllands Politi efterforsket på fuld tryk i sagen, og i fredags, d. 4. juni 2021, blev en 22-årig fremstillet og derpå varetægtsfængslet i et grundlovsforhør. Flere anholdelser er på vej.

For kort siden har Nordjyllands Politis efterforskere nemlig desuden identificeret yderligere en person – en ung mand – som politiet mistænker for at være involveret i det grove overfald d. 21. maj.

”Denne person eftersøger vi lige nu, så vi kan få ham fremstillet i et grundlovsforhør og stillet til regnskab for sine handlinger,” siger efterforskningslederen, politikommissær Kenneth Rodam, og han fortsætter:

”Vi leder intensivt efter ham i øjeblikkeligt, og det fortsætter vi med i de næste dage – så jeg vil da opfordre ham til at rette henvendelse til os med det samme, så han ikke skal kigge sig over skulderen hele tiden,” siger politikommissæren.

Hvis den mistænkte ikke henvender sig til politiet eller politiet selv finder ham, så vil Nordjyllands Politi udsende en efterlysning af ham i offentligheden med foto.