Politiker mister sit arbejde efter trusler og hærværk mod sin arbejdsplads

Anahita Malakians er medlem af Nye Borgerlige, og det har nu betydet, at hun står uden arbejde.

“For nyligt fik Anahita nyt job. I en burgerbar på Nørrebro. Anahita var glad for sit job og gjorde reklame for restauranten på sociale medier. Så kom venstreekstremisterne. De skrev en artikel om, at Anahita var ‘højreekstremist’, og at restauranten serverede ‘naziburgere’. Siden blev restauranten ramt af en storm af falske anmeldelser. En form for aktivisme, som kan have voldsomme konsekvenser for en forretningsdrivende. Og i går kulminerede chikanen så med hærværk mod restauranten.”

Sådan skriver Nye Borgerliges pariformand, Pernille Vermund i et opslag på Facebook.

Hun fortsætter; “Nørrebro har længe været tabt – til udemokratiske venstreekstremister og indvandrerbander. Og det bliver svært – meget svært – at vinde Nørrebro tilbage. Men jeg kan garantere, at jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt, for at slå de udemokratiske kræfter tilbage. Politisk motiveret vold og chikane skal straffes hårdt. Og kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom. Det er tid til at vinde Nørrebro tilbage 🇩🇰”

Tidligere på dagen havde sagens hovedperson delt følgende besked på Facebook:

“Det er med den dybeste sorg i mit hjerte, at jeg er nødt til at skrive dette opslag.

Af hensyn til ejerne og de der arbejder i The Barn, samt de der planlægger deres events på stedet, har jeg valgt at sige op fra dd. med øjeblikkelig virkning.

Jeg har ikke yderligere kommentar til denne beslutning foreløbig.”