Politikerne bestemmer temperaturen til jul

Når Folketinget har besluttet at indstille olie- og gasproduktionen i Nordsøen samt standse eftersøgningen efter nye forekomster, samtidig med at man ikke vil høre tale om kernekraft, og når man derudover får lukket for gassen fra Rusland, må det være, fordi vi allerede har så meget grøn energi, at vi kan undvære olien, gassen og atomkraften. Ellers burde regering og folketing stilles for en domstol for landsforræderi. Altså: hvor er den grønne energi, som vi hører så meget om? Har nogen spurgt Mette Frederiksen og Dan Jørgensen eller for den sags skyld alle de veldresserede borgerlige? Vil nogen rejse sagen under den kommende valgkamp bortset fra Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige?
Næppe! Hele den politiske klasse og dens medier er så indspiste med klimaideologiens bagmænd, at vi nok ikke kommer til at høre anden forklaring, end at vi må lide for Ukraine. Det skal folk huske, når de studerer deres varme- og elregninger og overvejer, om der også bliver penge til mad og vintertøj.
Det er for resten morsomt med Ukraine. Først gør Vesteuropa sig helt afhængigt af Vladimir Putins energiforsyninger, hvorefter man erklærer ham krig. Det kan der være mange moralske grunde til, for Putin er en rigtig slem dreng. Men hvad er ideen med at drive sin egen befolkning til tiggerstaven for at straffe den onde mand i Kreml, som kan grine hele vejen til banken, da han med lethed kan sælge sin gas andre steder?
Sådan går det, når realpolitik bliver erstattet af ”visioner”, som de visionære næppe selv tror på, men som er et uovertruffet redskab til at dominere en befolkning. Vi står nu i en situation, hvor demokratiet er afløst af den statsdirigerede rædsel for CO2, som får alt andet til at vige, og som er enhver politisk spekulants sidste tilflugt.
Man skulle tro, at tiden var moden til nøje at overveje, om der overhovedet er hold i påstandene om det menneskeskabte klima. Alt tyder nemlig på, at klimahysteriet er produceret af verdensherskere, som giver fanden i klimaet, men gerne vil have ubegrænset magt. Men vi skal nok ikke regne med, at ret mange tør tage det opgør, for det ville få hele statsideologien til at brase sammen og udstille politikere og medier som samvittighedsløse bondefangere.
Vi må dog indrømme, at politikerne har en vis indflydelse på temperaturen, nemlig temperaturen i danske hjem her til vinter, men det er nok ikke noget, de vil fremhæve op til valget.