Politikerne holder fast i det snehvide Danmark

Henvendelser til kommunalpolitikere fra ”Anne”« og ”Peter” bliver langt oftere besvaret end henvendelser fra borgere med mellemøstlige navne, viser nyt forskningsprojekt fra Københavns Universitet. Danske kommunalpolitikere er ganske vist generelt flittige til at svare. Det gjorde 63 pct. Til gengæld var de mindre tilbøjelige til at svare borgere med en anden baggrund end deres egen, skriver Berlingske.

”Kommunalpolitikere giver i højere grad forrang til dem, der har samme etniske baggrund som dem selv. Kommunalpolitikere med etnisk dansk baggrund fra Dansk Folkeparti og Liberal Alliance er mindst tilbøjelige til at svare på henvendelser fra vælgere med mellemøstlig baggrund.

Forskningsprojektets resultater viser, at der er ringere adgang til de folkevalgte, hvis man har en anden etnisk baggrund. Det er en udfordring på arbejdsmarkedet, på uddannelserne, på jobcentrene og nu også på det politiske niveau”.

24NYT: I Danmark er islamisering og dens konsekvenser kun underklassens og middelklassens problem. De mest prestigefyldte og fremtrædende magtpositioner i såvel den offentlige som private sektor er nemlig forbeholdt snehvide, etniske danskere. Efter 50 år med indvandring er magteliten i dette land fortsat kemisk renset for folk med det forkerte navn eller hudfarve. Man skal ikke tage fejl af, at eliten på retorisk plan hylder det multikulturelle, det multietniske og det multireligiøse. I det virkelige liv er alle centrale magtbastioner i det danske samfund 100 pct. på etnisk danske hænder. Læs mere her.