POLITISK BOMBE! Stram Kurs udelukket af valgnævnet – må ikke indsamle underskrifter

“Forhenværende pædagogmedhjælper og mangeårig levebrødspolitiker Astrid Krag udelukker via sine marionetter i Valgnævnet Stram Kurs fra at indsamle vælgererklæringer.” Sådan skriver Stram Kurs i en mail til 24NYT, efter der er truffet afgørelse om  – indtil videre – midlertidigt at bremse partiet i forsøget på at komme i Folketinget.

I mailen står endvidere:

“Valgnævnet har i dag pro forma truffet afgørelse om midlertidigt at udelukke Stram Kurs fra at indsamle vælgererklæringer. Vi forventer, at den afgørelse snart vil blive permanent.”

“Valgnævnet består af 3 medlemmer. Det ene medlem er kontorchef i Social- og Indenrigsministeriet Nikolaj Stenfalk. Han er underordnet til Astrid Krag og skal følge hendes ordrer. Han er også chef for det kontor i ministeriet, som skrev til Valgnævnet, at nævnet skulle stoppe for Stram Kurs’ indsamling. Så i nævnet deltager han altså i afgørelsen om noget, som han selv har bedt om bliver gjort.”

“Det andet medlem, formanden, er den ræverøde højesteretsdommer Jens Peter Christensen. Han er en kendt løgner, som allerede i et polemisk debatindlæg i Berlingske den 9. maj 2019 løj om Rasmus Paludan og påstod, at Rasmus Paludan havde fået 30 dages betinget fængsel. Det var løgn. Han argumenterede også for, at Rasmus Paludan skulle erklæres uværdig til at sidde i Folketinget.”

Partileder Rasmus Paludan udtaler selv om sagen;

Vi har vedr. indsamling til Folketinget fulgt reglerne til punkt og prikke. Vi lever åbenbart i en bananrepublik, hvor ræverøde landsforrædere som Astrid Krag, Nikolaj Stenfalk og Jens Peter Christensen kan tilsidesætte loven og udelukke partier, som de ikke bryder sig om. Der er indsendt dubletter, fordi Astrid Krag har smølet i 5 måneder med at godkende vores indsamling. Derfor er folk blevet utålmodige og har indtastet deres email-adresser flere gange. Dette er tilladt, for det fremgår direkte af ministeriets hjemmeside, at man gerne må indtaste den samme email-adresse mere end 1 gang.”

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)