Prøv Botox til din bekymringsrynke

Er du træt af din bekymringsrynke, og har du længe overvejet at gøre noget ved den? I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan Botox kan være med til at udjævne din bekymringsrynke. Måske har du allerede en hel del fordomme om behandlingen, som du gerne vil have be- eller afkræftet. Den del bliver du også klogere på, når du nedenfor kan læse meget mere om behandling af bekymringsrynker.

Langt hen ad vejen er der nemlig en tendens til at antage, at Botox til bekymringsrynker giver et urealistisk og overbehandlet look. Sådan er det heldigvis ikke i dag, hvor man er blevet meget klogere på, hvordan Botox virker, og hvad der er pænt.

Alt, du skal vide om Botox

Først og fremmest er det vigtigt, du ved, hvad Botox er og kan gøre ved en bekymringsrynke. Botox blev første gang brugt som medicinsk lægemiddel tilbage i 1970’erne. Dengang var det endnu ikke blevet opdaget, at behandlingsformen også kan bruges til kosmetiske indgreb. Giften blev snarere brugt til dem, der led af muskelspasmer. Stoffet blev brugt til at berolige muskelspasmer flere steder i kroppen.

Faktisk var det først omkring 2000, at Botox kom til Danmark og blev brugt til kosmetiske behandlinger. Siden da er populariteten kun steget, og både mænd og kvinder får Botox til at reducere rynker – blandt andet den famøse bekymringsrynke, som de fleste før eller siden kommer til at stifte bekendtskab med.

Botox bekymringsrynke kan fjernes ved hjælp af en botox behandling til dig, der har dybe linjer mellem dine øjenbryn. Det kan generelt være en stor frustration hos de fleste – særligt kvinder – når de fx lægger makeup. Ved en behandling af Botox til en bekymringsrynke er der tale om en nervegift, der giver en muskellammende effekt. Nervegiften bliver sprøjtet ind i musklerne i små mængder. Efter cirka 10-14 dage vil giften forhindre musklen i at trække sig sammen og udjævne din bekymringsrynke.

Behandling af bekymringsrynker

Ved en botox behandling af bekymringsrynke glatter man altså huden ud, så din bekymringsrynke forsvinder. Dog vil du ikke opleve, at din mimik helt forsvinder. Det kan nemlig i de flestes tilfælde være en usikkerhed, der i sidste ende resulterer i, at de ikke tør at få Botox. Sådan er det heldigvis ikke. Inden du får behandlingen, kan du altid booke en gratis og dermed helt uforpligtende konsultation, hvor I taler om en eventuel behandling.

Under konsultationen har du mulighed for at stille de spørgsmål, du brænder inde med angående Botox til bekymringsrynker. Efter konsultationen har du ofte et eller to døgn til at afgøre, om det er en behandlingsform, du ønsker at gå videre med. I så fald kan du finde kosmetiske skønhedsklinikker rundtomkring i landet, som tilbyder Botox til bekymringsrynke.

Mange steder vil prisen afspejle mængden af Botox, men du kan som regel forvente en fast pris. Priserne starter typisk fra 550 kroner og opefter, så det er bare med at holde øje.

Ønsker du at slippe af med din bekymringsrynke – eller bekymringsrynker – så er der gode muligheder for at forynges med den rette botox behandling.