(Debat) Rasmus Paludan: Mange indvandrere føler sig fanget i Danmark og vil være lykkeligere i deres families hjemlande

Forskningen viser, at det er ekstremt psykisk belastende at bo i en fremmed kultur. Mange muslimer vil være lykkeligere i deres families hjemlande, mener Rasmus Paludan (P).

Kommentar af Rasmus Paludan (P), leder af Stram Kurs

Danmark er en honningkrukke. Mennesker med manglende livsduelighed lokkes hertil fra hele verden. Gratis bolig? Tjek. Gratis penge? Tjek. Gratis sundhed og skole til børnene? Tjek.

Jeg kan sagtens forstå, at mennesker som ikke selv gider eller formår at skabe en tålelig tilværelse – eller et tåleligt land – kommer hertil.

Men at komme til Danmark er for mange muslimer som at slikke honning af et sværd. Mens de suger den søde honning i sig, skærer de sig samtidigt på den skarpe klinge. Det viser forskningen.

Post Migration Stress

Faktisk er migration så psykisk nedslidende, at der findes en diagnose for det: Post migration stress (PMS). PMS rammer både flygtninge og migranter og skyldes i høj grad såkaldt akkulturering.

Akkultureringsstress er den psykiske belastning der sker, når man forlader den kultur, man normalt føler sig hjemme i, og skal tilpasse sig en ny.

Bekymringer om de dele af familien, som man har forladt i hjemlandet, bidrager også til den psykiske belastning, viser forskning.

Post migration stress – herunder akkultureringsstress – viser sig typisk som depression, angst og psykosomatiske sygdomme. Indvandrersygdomme, som i overordentligt grad belaster det danske sundheds- og velfærdssystem. Spørg bare de alt for travle læger.

LÆS OGSÅ:  Der er håb forude – § 266 c

Lykkeligere hjemme

Jo større forskellen er på kulturerne, jo mere traumatiserende er akkulturering. Og der er næppe nogen kulturer så forskellige – ja, faktisk modsatrettede – som den vestlige og den islamiske.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at en meget stor andel af herboende muslimer godt ved, at de vil være langt lykkeligere i deres families hjemland. Der forstår de de kulturelle koder og deres religiøse værdier er fuldt accepterede. Der er ingen uoverkommelige krav om integration og ingen følelse af at leve blandt fremmede.

Ikke underligt, at så mange af dem foretrækker at tilbringe deres ferier i hjemlandet.

Fanger i Danmark

Så hvad holder dem i Danmark?

Jo, herboende familier og ægteskaber, som de ikke kan flygte fra. Og deres familie i hjemlandet, som er afhængige af at få tilsendt penge fra Danmark. I 2017 sendte indvandrere i Danmark 20 milliarder kroner til deres pårørende i hjemlandet.

Og så er der selvfølgelig hijra, Allahs belønning for at sprede islam gennem udvandring.

Man skal ikke undervurderer, hvor stærk social og religiøs kontrol, der er i muslimske miljøer.

I øvrigt tror jeg, at mange af dem også er her, fordi de lider under en fejlagtig tro på, at penge gør lykkeligere end den uvurderlige følelse af “home, sweet home”.

Lykke til alle!

Islam og dermed muslimer hører ikke hjemme i Danmark. Deres værdier er éthundrede procent i konflikt med vores humanistiske, demokratiske samfund. Deres tilstedeværelse er en eksistentiel trussel mod et dansk Danmarks fortsatte beståen.Punktum.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Indvandrer til dansk partileder: "Din fucking luder!"

I Stram Kurs mener vi, at muslimsk indvandring er en katatrofal fejltagelse, som det endnu er muligt at rette op på.

De skal ud, alle sammen!

Og vi tror på, at rigtig mange af dem – især på den lange bane – vil opleve et mere tilfredsstillende liv i deres hjemlande end her.

Stram Kurs sætter danskerne først. Det er vigtigt for os, at flest mulige danskerne får mest mulig lykke længst muligt ind i fremtiden. Men vi har absolut intet imod, at også muslimerne får lykkelige liv. Det skal bare ikke være her.

Og det tror vi faktisk, at mange af dem kan få i deres hjemlande. Dér føler de sig mere hjemme, og de kan bruge hvad de – trods alt – har lært her, til at forbedre deres rigtige hjem.

Hvad mener du? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.