Rasmus Paludan: Stram udlændingepolitik er ikke nok. Vi skal føre fordrivelsespolitik

Troende muslimer skal fordrives fra Danmark, mener Rasmus Paludan (P). Han mener, at det kan gøres med fredelige midler og indenfor grundlovens rammer.

“Alle andre taler om stram udlændingepolitik. Det vi i virkeligheden har brug for, er en fordrivelsespolitik”, fortæller Rasmus Paludan (P) til 24NYT.

“Selvom vi stopper tilstrømningen lige nu, vil antallet af folk som følger islam med matematisk sikkerhed blive større, mens vi andre bliver færre. De får ganske enkelt flere børn i vi gør, og vi får slet ikke nok”, mener lederen af Stram Kurs.

Os eller dem

Ifølge Rasmus Paludan, der var millimeter fra at komme i Folketinget ved folketingsvalget d. 5. juni, bør der slet ikke være troende muslimer i Danmark.

“De følger en religion, der får de bedste mennesker til at gøre de værste ting. Og de opdrager deres børn til at følge samme mønster. Det er en meget grusom religion som aktivt bekæmper alt, hvad vi humanistiske, demokratiske mennesker står for.”

“Det er ikke mange, som ønsker at tænke den demografiske udvikling til ende. Men i sidste ende er det altså os eller dem”, siger Rasmus Paludan, der er uddannet advokat.

Frivillighed

“På den længere bane er der stor fare for, at vi i Vesten bliver sat i en situation, hvor vi vil skulle gøre ting som betyder, at vi mister vores menneskelige ansigt. Det vil jeg meget gerne, at vi undgår.”

Derfor ser han helst en fordrivelsespolitik, hvor folk rejser under en eller anden form for frivillighed, forklarer han.

“Muslimer skal fordrives ved, at vi rammer dem på deres religion og deres manglende integration. Og det har jeg ikke noget problem med. Vil de blive kan de bare forkaste deres hæslige islam og integrere sig.”

Fordrivelser

Fordrivelsen af muslimer fra Danmark skal først og fremmest ske ved i praksis at forbyde islam.

“Muslimer har pligt til at gøre en masse ting ifølge deres religion. Og hvis de ikke kan udøve dem her, er de nødt til at rejse. Og jeg tænker ikke, at danskerne skal betale returbilletten. Muslimerne har allerede fået rigeligt. Hvis man vil, kan man ønske dem en bedre og mere værdig fremtid i en kultur, de føler sig mere hjemme i”, siger Rasmus Paludan.

“Jeg tror faktisk også, at flertal af dem vil være lykkeligere i lande, som de deler kultur og religion med”, tilføjer han.

“Den største grund til at de bliver, er pengene. Og det er ganske enkelt ikke en god nok grund til at bo i Danmark. Man skal ville Danmark og danskerne. Og det vil de ikke. De må iøvrigt heller ikke for deres religion. Iøvrigt kan lykken ikke købes for penge. Det er nok derfor, at så mange af dem er så frustrerede, selvom de lever i et af verdens rigeste lande”.

Tænker langsigtet

Forbud mod tørklæder og en kæp i hjulet på halal-industrien er nogle af de redskaber, Stram Kurs meget gerne ser indført hurtigst muligt. Og så skal moskeer, der ikke åbent og aktivt tager afstand fra de voldelige og antidemokratiske vers i koranen og haditherne, lukkes.

“Vores politik er alt sammen sund fornuft. Vi tænker blot lidt længere ud i fremtiden end de levebrødspolitikere, folk er vant til”, forklarer Rasmus Paludan.

“Ingen tænkende og følende mennesker ønsker de her ting i sit samfund, hvis de vidste hvad de står for. Tørklædet handler ikke kun om undertrykkelse. Det opdeler kvinder i ‘rene’ og ‘legitime sexslaver’. Halal finansier terror-prædikanter. De islamiske skrifter, som langt de fleste muslimer mener skal tages bogstaveligt, drypper af blod fra vantro og gennembankede kvinder”, siger han.

Konvertér og integrér – eller bliv fordrevet

Ikke kun den manglende mulighed for at praktisere islam, skal få troende muslimer til at finde andre græsgange.

Kan man f.eks. ikke sproget eller er man kriminel, skal konsekvenserne være så hårde, at udrejse er det eneste tiltrækkende valg, fortæller Rasmus Paludan:

“Venstres forslag om lavere kontanthjælp til indvandrere, som ikke kan tale dansk, er faktisk godt. Der skal bare drejes meget kraftigere på strammerknappen end det, Lars U-lykke er parat til. Stram Kurs er også parat til at give strafnedsættelse til kriminelle, hvis de frasiger sig deres opholdsgrundlag, f.eks. deres statsborgerskab. Konsekvenserne ved manglende integration skal være så hårde, at det eneste tiltrækkende valg er at finde et andet land at være i. Manglende integration er en bombe under vores samfund, fordi det skaber parallelsamfund med parallelle samfunds- og retsopfattelser”, mener Rasmus Paludan.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.