Regeringen vil øge overvågning af muslimske kriminelle

Regeringen vil lægge op til en ”massivt” øget overvågning i det danske samfund. Konkret vil regeringen foreslå, at politiet skal opsætte ”markant mere TV-overvågning” i form af 300 flere kameraer, som politiet kan sætte op på eget initiativ overalt i landet, hvor det vurderes at være nødvendigt. Det skriver Berlingske.

Ifølge statsminister Mette Frederiksen (S) står det danske samfund i en situation, hvor den generelle kriminalitet er faldende, men hvor en hård kerne af forhærdede kriminelle er stadigt mere voldsparate. Hun mener, at vi står med en giftig cocktail bestående af en mere rå og voldsparat kriminalitetskerne og en ”ekstremt høj pris for en forkert udlændingepolitik”, at problemet simpelthen nu har antaget en ”permanent karakter”.

Artiklen fortsætter under videoen…

Statsministeren frygter, at de muslimske kriminelle gradvist tager det omgivende samfund som gidsel, som det sker, når de forsøger at sætte sig på boligområder og kvarterer.

Mette Frederiksen afviser, at hun overdriver problemernes alvor. Hun ser tværtimod debatten som eksempel på, at danskerne lever meget forskellige liv afhængig af, hvor man bor. ”Der er rigtig mange, der lever i områder, hvor der er lav tryghed. Men jeg tror godt, man kan leve et liv i Danmark, hvor man ikke ser problemerne med kriminalitet og fejlslagen integration, og hvor man derfor synes, det er mærkeligt, når vi anmelder nye initiativer”.

Kommentarer