Rejs trygt med Helge Adam Møller


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Den politiske elite har en strategi om at afpolitisere og normalisere muslimsk terror. Den har derfor allieret sig med opportunistiske eksperter som f. eks. den tapre jægersoldat Helge Adam Møller, som i Berlingske den 20. april forsikrer os om, at der i 2015 kun omkom 150 mennesker som følge af terrorattentater, mens antallet af trafikofre i Europa ligger på ca. 26.000 om året. Underforstået: Derfor kræver vi ikke bilerne afskaffet, men fortsætter med at arbejde for større trafiksikkerhed.

 

Der er imidlertid forskel på ofre for terror og trafikofre.

 

Mens dødsfald i trafikken skyldes menneskelige fejl, skyldes terror en målrettet krig, som muslimerne fører mod vores samfund. Borgerne i Europa har et legitimt ønske om at leve i fred, ikke under trusler fra nogen, der dræber uskyldige og ødelægger vores frihed, men det ser den politiske elite, som Helge Adam Møller er en del af, stort på.

 

Rejs derfor trygt med Helge Adam Møller – risikoen er jo minimal, så det bliver hverken dig eller dine nærmeste, der bliver ramt af terror.