Retssamfundet er i opløsning

I Sigynsgade på Nørrebro i København har beboere i flere år klaget over en gruppe unge mænds støj, gaderæs, hærværk, trusler og overfald. Trods myndighedernes indsats oplever beboere, at problemerne fortsætter. Det skriver Berlingske.

Chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Jørgen Bergen Skov, siger, at der ikke er tale om kriminalitet, men dårlig opførsel blandt de unge muslimer. Politiet hævder, at indsatsen i Sigynsgade er den rette og virker.

Socialdemokratiet opfordrer beboerne til selv at sige fra, mens Alternativet efterlyser en forebyggende indsats med lokale personer, der kan bygge bro mellem de unge og beboerne.

24NYT: Muslimske gadebøllers skyderier, chikaner, hærværk, trusler og overfald er en falliterklæring for politikerne og politiet, der ikke magter opgaven med at opretholde ro og retsorden i dette land.

Hverken politikerne eller politiet er i stand til at stoppe voldsspiralen, fordi det ikke ligger i dansk DNA at bruge skrappe midler og sætte hårdt mod hårdt. Nutidens danske mand er et skvat, som ganske enkelt ikke er kodet til at tackle muslimsk machokultur.

Det siger sig selv, at man ikke kan forvente resolut og kompetent handling fra det politi, som plejer at gå i lang bue uden om de betændte parallelsamfund. Virkeligheden i dagens Danmark er, at muslimske klaner og bander har større magt end politiet og loven.

Danskerne har en tendens til at krybe i flyverskjul, når muslimerne udfordrer den danske kultur. I islams optik er den danske konfliktskyhed, tolerance og passivitet udtryk for svaghed og underkastelse.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem, Lars Aslan Rasmussen, siger: ”Hvis du som beboer begynder at give efter, så anses du som svag i de her miljøer. Jeg tror, at der er en dansk mentalitet, hvor man siger: Nå, jamen så lader jeg være med at bruge hoveddøren. Det her gangsteragtige, hvor den stærkeste vinder, er jo ikke noget, vi har set i Danmark historisk. Det er noget, vi kender fra Mellemøsten, hvor der er mindre statsdannelse”.

Statens magt tør ikke blive hård over for den muslimske vold. Bandekriminalitet, skyderier, stenkast fra motorvejsbroer, bilafbrændinger og lignende mødes i Danmark med dialogkaffe med speltboller, bekymringssamtaler og fakkeltog.

Vi bøjer nakken, gør knæfald for muslimske voldsmænd, føjer os, og håber, at med tiden bliver alt godt. Det gør det bare ikke, fordi den islamistiske modstander ikke deler vores helt fundamentale værdier.

Forvent derfor, at problemerne med de muslimske gadebøller i Københavns Kommune vil fortsætte.

Kommentarer