Ritzau fortier muslimske kriminelles etnicitet

To svenskere på henholdsvis 22 og 23 år er blevet tiltalt for at stå bag en bombesprængning ved Skattestyrelsen på Østerbro i København den 6. august 2019, oplyser Ritzau i en notits, som er sendt til ca. 170 danske medier.

24NYT: I Danmark har den politiske klasse og de statsstøttede medier igennem årene tilbageholdt politisk ukorrekte informationer om muslimsk indvandring og tabuiseret dens konsekvenser.

Den dag i dag fortier og hemmeligholder medierne, herunder Ritzau, gerningsmændenes etnicitet og andre oplysninger, der måtte stille dem i dårligt lys.

Den 14. august 2019 kunne samtlige danske medier således berette, at ”to svenskere var sigtet” i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen.

TV2 News omtalte gerningsmændene som ”svenskere”, selv om man samtidig sendte et interview med en iraner, som sagde, at den ene gerningsmand arbejdede i familiens pizzaria.

Efterfølgende afslørede Berlingske, at det af retsdokumenterne sort på hvidt fremgik, at gerningsmændene ”sandsynligvis havde anden etnisk baggrund end svensk”. Man skal her bemærke ordet ”sandsynligvis” – for selv om gerningsmændene havde arabisk klingende navne, antydede Berlingskes Mathilde Graversen og Tobias Reinwald stik imod sund fornuft, at gerningsmændene var etnisk svenske.

Man kan lyve ved direkte at lyve, men man kan også lyve ved ikke at fortælle hele sandheden. Det er præcist det, de statsstøttede danske medier, herunder Ritzau, gør, når de hemmeligholder kriminelles etnicitet.

LÆS OGSÅ:  Censur af de politisk ukorrekte: Bogen der blev fjernet fra bestsellerlisten

Forleden skrev vi om, at Ritzau også fortier muslimsk antisemitisme. Det kan du læse mere om her.