Rockerhuse forbliver lukkede

Københavns Vestegns Politi har i dag forlænget forbuddet mod at opholde sig i tre rockerklubhuse i Hvidovre, Rødovre og Brøndby i foreløbig to uger til.

Det vil fortsat koste mindst 60 dages fængsel, hvis nogen opholder sig på adresserne Kirkegade 8 i Hvidovre, Egegårdsvej 56 i Rødovre og Brøndbytoften 11, 1. i Brøndby, som er klubhuse for personer relateret til rockergruppen Bandidos.

De tre klubhuse blev lukket i to uger af Københavns Vestegns Politi kl. 12 fredag den 3. november ved en større koordineret politiaktion mod 11 rockerklubhuse på Sjælland.

Nu har Københavns Vestegns Politi besluttet, at de tre adresser forsat skal være lukket og har forbudt alle personer adgang til adresserne i foreløbig yderligere to uger til fredag den 1. december kl. 12.

– Vi fastholder lukningerne for at skabe tryghed og sikkerhed for områdets beboere og for at forhindre angreb, siger politiinspektør Svend Foldager Københavns Vestegns Politi.

Opholdsforbuddet sker med udgangspunkt i en aktuel verserende en konflikt mellem Satudarah MC og Bandidos MC, herunder flere af deres støttegrupper, og det vurderes fortsat, at deres klubhuse vil kunne udgøre et grundlag for yderligere angreb i konflikten, uanset om der er personer tilstede i disse klubhuse eller ej.

Politiet har opsat forbudsskilte ved adresserne.

Overtrædelse af forbuddet udløser minimum 60 dages fængsel men kan straffes med fængsel indtil to år.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb