Rod i regnskaberne for mindst 37 mio. i Københavns Kommune – Dansk Folkeparti raser

Teknik- og Miljøforvaltningen i København har udsendte en pressemeddelelse om, at man finder “rod i regnskaberne” for mindst 37 millioner kroner. Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti raser.
Dansk Folkeparties spidskandidat i København og medlem af Borgerrepræsentationen, Finn Rudaizky, vil have vendt alle sten og undersøgt sagen til bunds. Ikke bare en redegørelse fra den samme forvaltning, som har snydt.
“Hver gang der ikke er styring på tingene, koster det borgerne flere og flere penge.  Og endnu engang går det ud over de københavnske skatteborgere. Og endnu engang er det svigt i teknik- og miljø, hvor den ansvarlige Enhedslisteborgmester, “blot” beder om en redegørelse, men helt undlader at påtage sig et ansvar”, siger Finn Rudaizky med henvisning til, at der nu skal bremses projektet for et tilsvarende millionbeløb.
“Efter næste års kommunalvalg, håber jeg valgresultatet bliver sådan, at Enhedslisten fjernes fra posten som teknik- og miljøborgmester. Borgerne bliver utrygge med den form for ledelse og gentagne skandaler”, siger DF’s miljøordfører, spidskandidat Finn Rudaizky.
Borgmester Ninna Hedeager Olsen vil nu bede sin egen forvaltning undersøge sagen. Det tilfredsstiller dog ikke Dansk Folkeparti;
Finn Rudaizky oplyser således til 24NYT, at han tager kraftig afstand fra, at Enhedslistens Borgmester Ninna Hedeager Olsen, blot vil bede sin egen forvaltning om en redegørelse. Det er bestemt ikke nok. Derfor “vil jeg på mødet i teknik- og miljø nu på mandag foreslå, at det bliver kommunens uvildige revision som i samarbejde med kommunens interne revision kommer til at forestå udredningsarbejdet, om hvor de mange penge er blevet af”, siger Finn Rudaizky.