Rød PR. maskine for fuld udblæsning

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Erling Askjær Jørgensen, Klintholmvej 13,  Herning

Næsten hver eneste dag, her op til forventet udskrivning af folketings valg,  holder den røde regering, et såkaldt pressemøde, hvor man  får meget taletid på NEWS og bliver refereret i de fleste medier.  Samtidig benytter man lejligheden til misinformation om  især det som Konservative har fremlagt.  Alle sidste dage i september og starten på oktober var ingen undtagelse fra at røde ministre optrådte på NEWS, med budskab om alt hvad man kunne finde på, men dog intet konkret. Man ville fjerne bureaukrati og bruge de herved sparede penge, til bedre velfærd, til os der kaldes for værende ” de svageste i samfundet” – Journalister forsøgte med spørgsmål, at få konkretiseret hvordan det skulle foregå. Kun løs og luftig snak kom der ud af det. Helt konkret kunne de  røde ministre ikke svare på, hvad det konkret var, de nu ville. Den røde varmluftkanon var kørt i stilling, men der mangledes  krudt i kanonen.

Konklusion er, at man forsøger at komme forrest i den folketingsvalgkamp, som uundgåeligt kommer i oktober, hvis det står til troende, hvad de radikale har varslet og lovet vi danskere. Røde varmluftballoner er tidligere set. Ved et af pressemøderne kom  en af journalisterne  med spørgsmål til Mette Frederiksen, om  skandalen vedr. minksagen og statsministerens lovovertrædelser ved nedlukningen af et helt erhverv, som koster skatteyderne  omkring 20 milliarder kroner. Dette ville ”Den RØDE STATSMINISTER” ikke svare på..

LÆS OGSÅ:  Kommentar til 24NYT’s nyhed om Mette Frederiksens tale

Mette Frederiksen lyver åbenlyst ved hendes påstand om at hun ikke vidste der manglede lovhjemmel til at beordre et helt erhverv nedlagt.   I  Danmarks Riges Grundlov, i § 73, beskrives det klart, at ejendomsretten er ukrænkelig og hvis Staten vil gøre indgreb mod dette, så kræver det lovhjemmel. Når Mette Frederiksen påstår at hun ikke vidste, at der ikke var lovhjemmel til nedlukningen af minkerhvervet, så lyver hun direkte op i hovedet på alle vi danskere, og selvsagt bør hun stilles for en Rigsret, hvor hun selvsagt vil få en betydelig dom, langt større end det Inger Støjbjerg blev idømt.

Ikke underligt at Mette Frederiksen nu buldrer løs med PR via striber af pressemøder, fyldt med luft kasteller. Frederiksen forsøger at få os til at overse, at hun har overtrådt Danmarks Riges Grundlov. Dette bør ikke lykke for hende.

Og en mand der hedder Mogens Jensen, er kandidat til Folketinget her i Herning Kredsene.  Mogens Jensen var så dybt involveret i ulovlighederne og usandhederne omkring nedlukningen af minkerhvervet, at det er helt utroligt, hvis folk her på egnen vil stemme på Mogens Jensen igen

På det tidspunkt, da Mette Frederiksen og Mogens Jensen nedlagde hele minkerhvervet var der ikke en eneste smittet mink  på Sjælland, Lolland Falster. . Hvorfor skulle minkerhvervet på den del af Danmark, lukkes? Svar venligst Mette Frederiksen

LÆS OGSÅ:  Danmark kunne lære af Floridas coronastrategi, men det vil vi ikke

minkløgn

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)