Rumænsk kvinde snød ældre mand – men kom til at fortyde det

Østjyllands Politi fremstiller i dag en 36-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Kvinden, der er rumænsk statsborger uden fast bopæl i Danmark, sigtes for tyveri. Hun blev anholdt søndag kl. 11.30 i Bruuns Galleri i Aarhus.

En kvinde på 72 år og en mand på 75 år var på tur i Bruuns Galleri, og gik ind i en elevator for at tage et par etager op. Inden døren gik i snublede den 36-årige kvinde pludseligt ind i elevatoren og faldt ned på alle fire. Den 75-årige mand gik hurtigt hen og hjalp den fremmede kvinde på benene igen. Mens elevatoren kørte opad fik mandens 72-årige hustru mistanke til, at kvinden ikke havde rent mel i posen. Hun bad sin mand tjekke, om han stadig havde sin pung i baglommen. Det havde han ikke.

Da den 36-årige så, at parret ledte efter pungen og kiggede på hende, viste hun sin pose og hænder frem for at vise, at det ikke var hende, der havde taget den. Da elevatoren stoppede, stod en af butikscentrets vagter tilfældigvis lige ved døråbningen. Han hørte om den forsvundne pung og fattede straks mistanke til den 36-årige.

Kvinden viste frivilligt sin pose og lommer frem for at vise, at hun ikke havde noget på sig. Men vagten opdagede, at hun havde viklet en bluse rundt om sin arm, og da han undersøgte blusen, fandt han den forsvundne pung i den.

Han tilbageholdt derfor den 36-årige, og kort efter kom politiet til stedet og anholdt kvinden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)