Så blev Lotto puljen udløst – to vindere deler 16 millioner

I løbet af det seneste døgn er fem danskere blevet millionærer på at spille Lotto og Eurojackpot.

Lørdag aften er  fire Lotto spillere blevet millionærer, og to af dem har vundet hele 8 millioner kroner hver.

De ramte nemlig alle syv tal i Lotto og må dele førstepræmiepuljen, der var kommet op på 16 millioner kroner efter tre lørdage uden en vinder af førstepræmien.

Den ene vinder kommer fra København og spillede med via sit PLUS-abonnement. Den anden vinder har købt sin kupon hos OK Plus i Farsø i Nordjylland.

Men millionerne stopper ikke med at rulle her, for lørdag skulle der som altid også findes vindere af Danske Spils Millionærgaranti, hvor der trækkes lod om 2 x 1 million kroner blandt alle spillede rækker, så du kan blive millionær, selvom du har 0 rigtige.

Den ene af de to vindere kommer fra København og spillede med på sit PLUS-abonnement. Aftenens anden heldige vinder af Millionærgarantien kommer fra Midtjylland og spillede også med på sit PLUS-abonnement.

Millionregnen over Danmark begyndte allerede fredag, hvor der skulle trækkes tal i Eurojackpot. Førstepræmien blev ikke udløst, men hele fire europæere fik del i andenpræmien.

En af de heldige vindere er dansker og har købt sin kupon hos Danske Spil-forhandler Havanahuset i Roskilde. Den kupon viste sig at være knap 3 millioner skattefri kroner værd.

– Det gode ved Eurojackpot er jo, at de store førstepræmiepuljer også medfører store andepræmiepuljer, som kan gøre mange spillere til vindere, og at en dansker i denne uge har vundet så flot en gevinst er helt fantastisk. Der skal lyde et stort tillykke, siger adm. dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

LÆS OGSÅ:  Heldig Lotto vinder løber med 15 millioner

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Førstepræmien i Eurojackpot er nu på 145 millioner kroner. Den nye førstepræmie i Lotto starter på 7 millioner kroner.

Vindertal Eurojackpot:
8, 31, 34, 36, 45

Stjernetal Eurojackpot:
8, 10

Vindertal Lotto:
1, 6, 10, 15, 23, 24, 34

Tillægstal Lotto:
16

Fakta om Lotto:

– Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
– Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2×1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
– Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Fakta om Eurojackpot:
– Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften.
– Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.
– Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.