Så mange muslimer kan Paludan-forslag sende ud af Danmark

Stram Kurs vil ophæve statsborgerskabet tildelt muslimer ved lov. Det kan betyde, at over hundredtusinde personer i Danmark kan miste deres opholdsgrundlag.

Folketinget har siden 1979 uddelt statsborgerskaber til 146.512 personer fra lande, der har muslimsk flertal.

Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Tallet skal dog tages med et gran salt. Flere af landene har således store ikke-muslimske befolkningsgrupper. På den anden side kan mange personer med muslimsk baggrund være kommet hertil fra lande med muslimske mindretal – f.eks. fra Serbien.

P: De skal ud

Står det til Stram Kurs, der har fået tildelt partibogstavet P, skal i hvert fald den muslimske andel af disse nydanskere have frataget deres danske statsborgerskab.

Ifølge Rasmus Paludan ser partiet meget gerne, at “alle dem, der bekender sig til fredens religion rejser hjem inden næste fredagsbøn.”

Hvis den andel af nydanskere, som har muslimsk baggrund får ophævet deres danske statsborgerskab vælger at tage noget af deres familie med til deres oprindelige hjemland, kan antallet af hjemrejste muslimer blive meget højt.

Juridiske eksperter mener, at Stram Kurs’ politik kan være i strid med grundloven. Det afviser partiet.

Lovændring er tilstrækkeligt

Partiets leder Rasmus Paludan (P), der er uddannet jurist ved Københavns Universitet og til dagligt arbejder som advokat, mener at disse statsborgerskaber kan – og bør – ophæves.

LÆS OGSÅ:  Nu taler chef for efterretningstjeneste om krig

Det fortalte han under TV2s første partilederdebat.

“Hvis man har fået det (dansk statsborgerskab, red.) ved lov, så har man jo nok været noget andet, før man fik det ved lov. Og så kan man jo vedtage en ny lov, som siger, at man ikke længere har dansk statsborgerskab.”

Starter med de lavest hængende frugter

Rasmus Paludan har tidligere udtalt, at han ønsker at udvise hundredtusindvis af mennesker fra Danmark. Under TV2s partilederdebat tegnede der sig en skitse af, hvordan Stram Kurs ser dette ske.

Udlændinge og personer som har fået tildelt dansk statsborgerskab, der er dømt for kriminalitet, er de første som skal sendes hjem.

“Derefter skal vi kigge på, hvem der ikke bidrager. Dem som ikke nødvendigvis dømt for noget kriminelt, men som er en udgift for samfundet. For eksempel somaliske kvinder, der bare udnytter danskernes velvilje”, sagde Rasmus Paludan.

Vil presse muslimerne ud

Udover massive udvisninger af personer, der ifølge Stram Kurs lever efter en religion og en kultur, som sigter efter at undergrave vores danske kultur og samfundsorden, vil partiet presse muslimer til selv frivilligt at forlade Danmark.

Det skal ske ved at gøre det så umuligt at praktisere deres religion, at de bliver nødt til enten af forlade religionen eller Danmark.

Ulovliggørelse af halal-certificeringer, tørklæder, offentlige eid-fester, moskeer som ikke tager afstand fra deres profets blodige eksempel og brutale love m.v. skal udgøre et de facto forbud mod religionen.

LÆS OGSÅ:  Rasmus Paludan: Rystende, at Pernille Skipper deltager i en konference om drab på jøder og vantro

TV2-vært: etnisk udrensning

TV2s vært Cecilie Beck sammenlignede under debatten Stram Kurs’ politik med etnisk udrensning.

“En etnisk udrensning er det, der foregår ligenu, hvor man prøver at undergrave danskerne”, svarede Rasmus Paludan.

“Den store udskiftning går ud på, at muslimer i Danmark – som ikke hører hjemme her – de gifter sig meget tidligt, og de får rigtig mange børn. Danskerne gifter sig sent og får meget få børn”, har han uddybet ved en partilederdebat på DR1.

“Og det betyder, at når Lars Løkke taler om 2040 som et tidspunkt, hvor vi kan genoverveje pensionsalderen, så har han slet ikke forstået hvad der sker omkring ham. For på det tidspunkt – hvis den nuværende udvikling fortsætter – så nærmer danskerne sig en situation, hvor de er minoritet i deres eget land”, fortalte Rasmus Paludan, der af flere medier har fået stor ros for at brænde flot igennem med sin politik i partilederdebatterne.

DRs studievært Ask Rostrup bad om at få præciseret:

“Jeg skal bare forstå helt kort: Du vil forbyde islam og du vil sende hundredtusindvis af muslimer ud af landet. Er det korrekt?”

“Det er korrekt”, svarede Rasmus Paludan.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.