Sådan finder du dine nye smykker

Det fede ved smykker er, at du som kvinde kan gøre et oufit mere festligt, mere business og mere afslappet ved brug af smykker. Har du et sort jakkesæt på, kan nogle festlige øreringe og halskæder gøre outfittet klar til drinks en lørdag aften. Tager du det samme sorte jakkesæt på, men tilføjer nu nogle klassiske øreringe og halskæde uden alt for mange farver, sten osv. så har du outfittet klar til et forretningsmøde. Og til sidste kan det sorte jakkesætte uden smykker sagtnes bruges til en stille og rolig familiefødselsdag. Dermed kan smykker ændre et outfittet.

 

Det store udvalg

Det har nok ikke gået nogens næse forbi, at der findes utrolig mange forskellige smykkebutikker i alle prisklasser. Du kan gå i Pieces og købe et par øreringe til 100 kr., og du kan gå i Vibholm og give 6.000 kr. for et par øreringe. Selvfølgelig er der forskel på prisen, men du skal finde ud af, hvad du ønsker i et par øreringe. Hvad skal de være lavet af? Rent guld eller må det være forgyldt? Hvad med stenen, skal den være en krystal eller en ægte diamant? Og sidst men ikke mindst, har vi jo også mærket – går du efter et specifikt mærke, eller vælger du ud fra, hvilken en som er pænest?

 

Creoler med vedhæng

Måske ved du ikke lige, hvad en creoler ørering er ud fra ordet, men hvis jeg siger, at det bare er en betegnelse for de runde øreringe, så har du helt sikkert ejet sådan et par igennem tiden. Creoler med vedhæng er stadigvæk en meget populær ørering, da den er klassisk med et twist. Når du køber en creoler med vedhæng er mulighederne uendelige, så det er bedst, hvis du ved, hvilket smykke du går efter. Du finder udvalget af creoler med vedhæng her.