Sådan indretter du din dagligstue

Dagligstuen er hjertet i hjemmet. Her bliver der tilbragt mange hyggelige timer med snak, underholdning og socialt samvær. Indretningen af stuen er derfor vigtig, da den danner rammer for meget af vores tid i hjemmet. Her kræves de rette møbler, som kan opfylde dine behov til en dagligstue og passe ind i din personlige indretningsstil. I denne artikel kan du finde inspiration til at indrette din dagligstue. Du kan eksempelvis finde den perfekte veloursofa hos Living Room og mange andre møbler til stuen af høj kvalitet. 

Vælg en sofa med plads til alle

Sofaen er nok det vigtigste møbel i din stue. Det er her, der skal være plads til at kunne sidde eller ligge og slappe af efter en hård arbejdsdag. Når du skal vælge, hvilken sofa du vil have stående i stuen, så er det værd at gøre nogle overvejelser. Hvis det vigtigste for dig er, at sofaen skal være blød, så er en sofa beklædt i velour lige dig, og du kan finde en via linket i det forrige afsnit. Hvis du har en stor familie, så er det vigtigt, at sofaen har en størrelse, hvor der er plads til alle, og der vil en U-formet sofa være god til dig. 

Lænestolen

Hvis du godt kan lide at sidde lidt for dig selv, så kan det være, at du skal supplere sofaen med en lænestol, der passer til. Det behøver nødvendigvis ikke være fra samme serie som din sofa, du kan med fordel kombinere en anden farve lænestol med din sofa. Lænestolen er det perfekte sted at nyde en god bog, eller måske du bare nyder at hvile armene på armlænene.  

Det rigtige sofabord

Vi bringer ofte mad og drikke med ind i stuen, og derfor er det praktisk at have et sofabord stående i forbindelse med sofaen og lænestolen. Sofabordet skal have en størrelse, hvor der er plads til at kunne bevæge sig rundt om den, men samtidig kan der være plads til, at alle kan sidde med deres glas og eventuelt tallerkener på bordet. Måske er din familie vild med at spille brætspil i stuen, og hvis det er tilfældet, så skal dit sofabord også kunne rumme en spilleplade. Du kan få sofaborde i mange forskellige materialer, omend du er til glas, marmor eller klassisk træ. Husk dog at passe på bordet ved at bruge bordskånere til glas, så du holder bordet pænt og undgår ringe.