Site icon 24NYT

Sådan klatter Løkke & Co. vores penge væk

Samtlige etablerede medier beretter om de 6 mio. kr., som det i år har kostet at beskytte islamkritikeren Rasmus Paludan. Medierne kalder det spild af samfundets penge, og uoplyste danskere æder det råt uden at spørge sig selv, hvorfor er det overhovedet nødvendigt at yde politibeskyttelse til en fredelig dansk demonstrant.

Svaret er enkelt:

Rasmus Paludan gør brug af den forsamlingsfrihed, vi har her i landet, og når det koster 6 mio. kr. at beskytte ham, hænger det sammen med, at de 179 genier i Folketinget har importeret aggressive muslimer, som vil forsamlingsfriheden til livs.

For gennemsnitsdanskeren er 6 millioner kr. et stort beløb. Dette beløb blegner imidlertid fuldstændig i sammenligning af de milliarder, som politikerne og deres embedsmænd hele tiden klatter væk. Lad os tage et par eksempler fra de sidste 5 måneder:

Det er ikke kun Rasmus Paludan, der skal have politibeskyttelse på grund af faren fra den muslimske femte kolonne.

I perioden feb. 2015 – feb. 2016 har det kostet 100 mio. kr. at beskytte jødiske institutioner mod det aggressive muslimske mindretal, som Folketinget har importeret. Udgiften til politibeskyttelsen af det jødiske mindretal har formentlig ligget på samme niveau de efterfølgende år.

En række politikere som f. es. Naser Khader er mandsopdækket af PET døgnet rundt. Det koster også en formue.

De 6 mio. kr., som det koster at beskytte Rasmus Paludan og andre her i landet mod aggressive muslimer, er derfor peanuts i sammenligning med de tab, politikerne og deres inkompetente embedsmænd hele tiden påfører samfundet.

André Rossmann

 

 

 

Exit mobile version
Click to listen highlighted text!