Sådan kommer Dansk Folkeparti på 20 procent igen

[DEBAT] Dansk Folkeparti er gået fra at være kongemager til at være tæt på ubetydeligt i det politiske kabalespil. Nicolai Sennels kommer med fire råd til sit eget parti.

nicolai sennels
Nicolai Sennels er autoriseret psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Kommentar af Nicolai Sennels, autoriseret psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Det har været skrækkeligt at følge Dansk Folkepartis deroute de seneste år. Selv tror jeg, at det i høj grad skyldes mangel på mod til originalitet og aggressivitet. Partiet har netop fået sølle 6,8 procent i en meningsmåling fra Voxmeter.

Dansk Folkepartis oprindelige succes skyldtes, at man var et skridt foran de “gamle” partier. Først og fremmest var man fremsynet når det gælder udlændingepolitik og islam, og dette tiltrak de snusfornuftige og de velorienterede.

Idag er Dansk Folkeparti selv blevet “gammelt” og placerer sig komfortabelt blandt alment accepterede standpunkter. I årevis har partiet øvet sig i at være stuerent. Det er lykkedes til fulde. Desværre.

Her er mine 4 bud på, hvad mit parti bør tage på programmet, hvis de igen vil op på 20 procent:

1: Våbenloven

Står det til mig, bør Dansk Folkeparti kæmpe for, at lovlydige danskere kan tage en skydeuddannelse på niveau med politiets og bære pistol til selvforsvar. Våbenloven virker stik mod hensigten: Den afvæbner de lovlydige, men ikke de kriminelle.

Forslaget er originalt, det er det rigtige at gøre og sætter man sig ind i forskningen og argumenterne er det også let at forsvare politisk.

LÆS OGSÅ:  Ny lov kan betyde masselukninger blandt moskeer

I Israel og en række EU-lande, herunder Estland, Letland, Litauen, Tjekkiet og Italien er dette allerede lovligt, og har ikke skabt problemer for andre end kriminelle og terrorister.

Det måske dårligste argument mod retten til at bevæbne sig til selvforsvar, er påstanden om, at det vil gøre det lettere for kriminelle at få fat i våben.
For det første kan kriminelle allerede nu meget let få fat i et våben, om ikke andet så en kniv. For det andet ville vi hurtigt ryge tilbage til stenalderen – før mennesket tæmmede ilden – hvis vi forbyder alt, der kan udnyttes af kriminelle eller terrorister. For det tredje, og vigtigst: Hverken på gaden eller i politik må det være de kriminelle, der sætter grænsen for lovlydige borgeres friheder, rettigheder og muligheder for personlig sikkerhed.

2: EU

Jeg tror vi er mange, som er forvirrede over, om Dansk Folkeparti rent faktisk ønsker, at Danmark forlader EU eller ej. Meld klart ud, at Danmark skal forlade Den europæiske union.

Euro-krisen, migrantkrisen og senest corona-krisen har bevist, at at Bruxelles ikke formår at forholde sig praktisk til virkelige problemer.

Hvor længe vil Dansk Folkeparti lurepasse på dette spørgsmål?

3: Stram kursen

Islams kapacitet til død og ødelæggelse er ikke længere til debat blandt tænkende mennesker. Om katastrofen indtræffer fem år før eller senere har jo ingen betydning for dem den rammer.

LÆS OGSÅ:  DF i København indtager 1. plads

Skal vi styre fri af isbjerget, skal muslimsk indvandring – der på alle områder har skadet Danmark – rulles tilbage.

Istedet for at sige, hvad man tror er taktisk smart, så sig hvad der er rigtigt: Alle de muslimer, som Grundloven tillader os at smide ud, skal ud. Punktum.

4: Forbyd islam

Islam skal forbydes i så stor udtrækning, det overhovedet lader sig gøre indenfor Grundlovens rammer.

Luk moskeer, som udbreder sharia. Forbyd halalafgifter og enhver form for religiøs tildækning. Stop udenlandsk støtte til islamiske projekter og smid udenlandske imamer ud. Nedlæg muslimske friskoler, daginstitutioner, plejehjem osv.

Islam har intet at gøre i Danmark, og efterhånden mange danskere ved det udmærket.

Det er kun et spørgsmål om tid, førend islam har ramt et flertal af vælgerne på den ene eller den anden måde. Ethvert parti, der ønsker at smide muslimerne ud og forbyde islam, ridder derfor på den vindende hest.

Kort sagt: Kære Dansk Folkeparti: Gør og sig, hvad der er rigtigt, ikke hvad I tror vælgerne er klar til at høre.