Sådan kommer du sikkert igennem datinglivet under corona-pandemien

“Sex er godt. Sex er sundt. Sundhedsstyrelsen går ind for sex. Vi er seksuelle væsener, og selvfølgelig skal du dyrke sex også som single i en tid med corona”. Sådan lød ordene fra direktør for Sundhedstyrelsen, Søren Brostrøm, på et af de utallige pressemøder i 2020.

Men corona-pandemien har sat mange begrænsninger for vores sociale færden, og særligt en gruppe oplever, at ensomheden er ekstra nærværende lige netop nu – singlerne! Men fortvivl ej. Der er nemlig hjælp at hente fra scorecoachen, Arthur Sommer, der har flere bud på, hvordan du som single kommer gennem krisen uden du helt mister tarvet på det modsatte køn.

I følge scorecoachen er der nemlig et hav af muligheder for corona-sikker dating. Det handler bare om at få øjnene op for de muligheder der er. Han foreslår, at man benytter sig langt mere af naturen når det kommer til datingaktiviteter – gå en tur på stranden, udforsk skoven, eller find den nærmeste park i dit lokalområde. Og skulle du gå hen og møde en du også har lyst til at have sex med, så er der også muligheden for at invitere din udkårne med på en romantisk date på et testcenter så I med god samvittighed kan give jer i kast med en omgang corona-sikker lagengymnastik. Det vigtigste af alt er (som altid med dating), at I respekterer hinanden og hinandens grænser. Så skal du nok komme langt med din corona-dating, og skulle du alligevel mangle inspiration til en corona-venlig date er der heldigvis meget mere hjælp at hente lige her.

LÆS OGSÅ:  Sex og dating i en Tinder-tid