Sådan moderniserer du dit badeværelse

Hvis det er tid til at opdatere eller modernisere hjemmet, er badeværelset ofte bagerst i rækkefølgen af rum. Det kan både være fordi, du bruger færrest timer dér, eller fordi du ikke føler, der er lige så mange muligheder for flotte og fede ændringer på badeværelset. Der er dog mange måder, hvorpå du kan få dig selv et fedt og moderne badeværelse. Dit bad, din klargørelse om morgenen osv. fortjener også en vits form for moderniseret miljø. Hvis du mangler inspiration til, hvilken slags stil du vil gå efter, så find mere her.

Her kan du lave moderniseringer

Omfanget af ændringerne kommer selvfølgelig an på, hvor ny dit nuværende badeværelse er, men her er nogle eksempler til dig, der ikke lige har fået nyt badeværelse:
– Det første du kan tage fat i, er din brusekabine. De fleste operer stadigvæk med de gamle gardiner, du trækker for. Du kan i stedet for installere glaspaneler – måske endda nogle, man ikke kan se igennem. Med glaspaneler undgår du de efterhånden klamme gardiner og så ser det bare federe ud.
– Hvis du vil gøre dit bad og din badeoplevelse ekstra speciel og eksotisk, kan du investere i et badekar. Du kan f.eks. købe et ovalt badekar eller andre former, der har et moderne udtryk og som passer ind i et moderne badeværelse.
– Når det kommer til klinkerne, er det sikkert hvide på dit badeværelse. Det kan gøre underværker blot at lave en kombination af sort og hvid. Du kan også købe fliser i stedet eller grafit, hvis det skal være ekstra eksotisk.
– De andre overfalder på badeværelset skal også gerne have en form for blankt udtryk, hvis du vil have det moderne udtryk. Du kan også vælge marmor, hvis du har lidt ekstra penge at spendere. Især en vask af marmor ser virkelig fedt ud.