Sådan snød udlænding 76-årig kvinde – politiet hører gerne fra borgere i området

Foto: Rigspolitiet.

Påtrængende tricktyv(e) – Roskildevænget, Roskilde

Kl. 1927 anmeldte en 76-årig kvinde fra Roskilde, at hun ca. 10 minutter tidligere havde fået uventet besøg af en fremmed mand, der havde ringet på og forklaret noget om mulige problemer med naboens vandforsyning.

Den 76-årige anede straks uråd og ville lukke døren foran manden, der dog skubbede døren og skubbede den 76-årige i brystet ud i køkkenet, hvor han i flere forsøgte at få hende til at sidde på en stol. Den 76-årige ville ud fra køkkenet, hvorefter manden flere gange skubbede hende tilbage. Under opholdet i køkkenet bemærkede hun dog en skygge komme fra soveværelset og forsvinde ud af lejligheden.

Kort efter forlod den fremmede mand også stedet, hvorefter den 76-årige opdagede tyveri af nogle smykker fra soveværelset. Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, 20-25 år, udenlandsk af oprindelse, talte gebrokkent dansk, iført en blank, sort trøje, sorte bukser og en sort kasket.

Politiet kørte til området for at lede den mistænkte og en mulig medmistænkt, som ikke kan beskrives nærmere – ej heller om det var en mand eller kvinde. Ingen mistænkte blev fundet, og politiet undersøgte offerets lejlighed for spor, der måske senere kan give oplysninger til identificering af de mistænkte.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket nogle mistænkelige personer i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.