Sådan vælger du den perfekte sommerkjole

Med sommerens sol og varme er det påhøje tid at fåluftet benene i en dejlig sommerkjole. Der er mange muligheder, når det kommer til valg af sommerkjole –med denne guide får du hjælp til at vælge den helt rigtige, sådu kan nyde de lune dage med stil.

Komplimenter din kropsfacon

En kjole kan være både flot og fantastisk, men passer den ikke til din krop, er den ikke meget ved. Uanset hvad du skal klædes påtil, og hvilken stil du har, er det et universelt godt råd at finde tøj, der komplimenterer din krop påden helt rigtige måde. Når du ser påkjoler, skal du være opmærksom pådin kropstype –æble-, pære- og timeglas-facon stiller alle forskellige krav til kjolen. Vil du gerne mindske fokus påbagdelen eller maven, er en kjole med A-facon en god løsning, der både giver facon til overkroppen og påen feminin måde giver lidt mere plads til underkroppen. Omvendt kan du fremhæve underkroppen ved at vælge en kjole, der sidder tæt forneden.

Kombiner komfort og stil

Sommerdagene er varme og fulde af gøremål og aktiviteter, du skal nå. Derfor er det ogsåvigtigt, at din sommerkjole ikke bare er pæn, men ogsåer komfortabel at have påi længere tid og i varmt vejr. Vælg en kjole med let stof, som du ikke sveder i og som hverken klør eller strammer. Du kan sagtens finde kjoler, der kombinerer komfort og afslappethed med feminin og modebevidst stil. Her hitter særligt blondekjoler, der med deres unikke designs sidder godt og samtidigt har flotte detaljer og snit, der gør kjolen spændende og sommerlig i sit udseende.

Vælg en god farvekombination

En sommerkjole er den perfekte anledning til at fåfarver påtøjet og vise nye sider af sig selv frem. De fleste ender med at vælge de sikre sorte og grånuancer, men selvom disse ogsåhar stil over sig, er der mange flere muligheder, som virkelig kan pifte sommerkjolen op. Som udgangspunkt kan du gåi alle farver –nogle nuancer er imidlertid bedre end andre. Har du en kold hudtone, passer de kolde og neutrale nuancer rigtig godt til din hud, hvorimod den varme hudtone komplimenteres bedre med nuancer, der er mere varme og bløde.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb