Sæt stemningen i hjemmet med en flot indramning af dine billeder

Når man skal til at indrette sit hjem, er der mange små ting der gør, at hjemmet bliver hyggeligt og rart at være i. Det kan hurtigt blive kedeligt med en masse hvide vægge, så det er oplagt at opfriske din bolig med nogle flotte billeder, der skaber godt humør på dine vægge. For at billederne skal tage sig bedst ud, er det vigtigt at få dem indrammet i nogle flotte rammer. En ramme omkring dit billede skaber stil, og især hvis det er plakater man skal have indrammet. Plakater kan hurtigt blive krøllede og fedtede uden en ramme, men en indramning tager plakaten til et nyt niveau og passer perfekt ind som et stilet boligelement i indretningen. En god indramning af plakater eller andre billeder gør, at det ikke behøver at være dyrt at bo pænt. Her får du en indføring i, hvilke forskellige rammer du kan vælge til dine billeder.

1. Indramning til malerier

Har man et maleri eller andet kunst som skal indrammes, kan det anbefales af få det indrettet i en svæveramme. Svæverammen er diskret og rustik og får maleriet til at stå i fokus. Svæverammen holder også godt og står i god kontrast til hvide vægge. Er man mere til det traditionelle look kan man få sit maleri opspændt i en blindramme. En blindramme giver også et klassisk udseende og kan blandt andet anvendes i et ellers meget moderne hjem for at skabe stemning og hygge.

2. Indramning af plakater

Hvis det er en plakat, der skal indrammes er det muligt at få en ramme med glas over, så plakaten stadig fremstår glat og som et rigtigt maleri. Man kan få en indramning af sit billede i mange forskellige farver, der passer til farverne på billedet for at få gennemført look. De farvede rammer kan også varieres i materiale alt efter om man ønsker et rustikt look i træ eller et mere blankt udseende på rammen. Er man til en klassisk indramning og stil er det også muligt, at få en bronze eller guldramme til billedet der skal indrammes.

3. Vælg farver til dit hjem

De fleste mennesker har hvide vægge i deres hjem, og hvis det er tilfældet kan man med fordel vælge en indramning af sit billede i en flot farve for at skabe kontrast til de hvide vægge. Der er også nogle mennesker, der modigt har valgt at male væggene i deres hjem i en flot farve. Hertil kan man enten vælge en hvid ramme, der ikke larmer for meget på væggene. Man kan også vælge at gå linen ud og vælge en farve, der står i kontrast til farven på væggen. Begge muligheder kan fungere i forskellige typer af hjem.

Der er altså mange muligheder, når det kommer til indramning af sine billeder i hjemmet. Det er værd at overveje hvilken stil man går efter i hjemmet og så lade indramning af sine billeder være en naturligt forlængelse af den stil.