Sag om drabsforsøg: Politiet efterlyser vidner

Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner i forbindelse med forsøg på manddrab lørdag den 9. december 2017 ved Skærup Rasteplads Vest – i det sydlige spor på motorvej E45 – mellem Vejle og Kolding.

’Foran Shell på Skærup Rasteplads Vest opstod der omkring kl. 23:00 tumult mellem flere mænd, hvorunder en 23-årig mand blev forfulgt af fire til fem gerningsmænd,’ fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi: ’Gerningsmændene beskrives som værende ca. 18 til 25 år, og de var iført mørk påklædning.’

Tæt på rastepladsens tilkørsel til E45 i sydlig retning mod Fyn blev den forurettede indhentet og overfaldet med flere knivstik, slag og spark. Efter overfaldet blev den 23-årige mand efterladt i vejkanten. Sydøstjyllands Politi betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Forud for drabsforsøget opholdt gerningsmændene sig omkring 20 – 25 minutter ved tankanlægget på Shell. De fire til fem gerningsmænd kom muligvis kørende til stedet i en sort personbil, Hyundai, Getz med dansk indregistreringsnummer.

Gerningsmændene forlod kort tid efter drabsforsøget gerningsstedet kørende ad E45 i sydlig retning mod Fyn.

Har du set noget, der kan hjælpe Sydøstjyllands Politi nærmere en opklaring af sagen, så kontakt os via 114. Tak for hjælpen på forhånd.

Kommentarer