Sag om drabsforsøg: Politiet efterlyser vidner

Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner i forbindelse med forsøg på manddrab lørdag den 9. december 2017 ved Skærup Rasteplads Vest – i det sydlige spor på motorvej E45 – mellem Vejle og Kolding.

’Foran Shell på Skærup Rasteplads Vest opstod der omkring kl. 23:00 tumult mellem flere mænd, hvorunder en 23-årig mand blev forfulgt af fire til fem gerningsmænd,’ fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi: ’Gerningsmændene beskrives som værende ca. 18 til 25 år, og de var iført mørk påklædning.’

Tæt på rastepladsens tilkørsel til E45 i sydlig retning mod Fyn blev den forurettede indhentet og overfaldet med flere knivstik, slag og spark. Efter overfaldet blev den 23-årige mand efterladt i vejkanten. Sydøstjyllands Politi betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Forud for drabsforsøget opholdt gerningsmændene sig omkring 20 – 25 minutter ved tankanlægget på Shell. De fire til fem gerningsmænd kom muligvis kørende til stedet i en sort personbil, Hyundai, Getz med dansk indregistreringsnummer.

Gerningsmændene forlod kort tid efter drabsforsøget gerningsstedet kørende ad E45 i sydlig retning mod Fyn.

Har du set noget, der kan hjælpe Sydøstjyllands Politi nærmere en opklaring af sagen, så kontakt os via 114. Tak for hjælpen på forhånd.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb