Salg af hash skete foran patruljevogn – 91,49 gram konfiskeret

To betjente fra Nordjyllands Politi patruljerede i civil patruljevogn ad Nørrebro ud for Hjørring, da man her torsdag den 10. december om eftermiddagen lagde mærke til en mistænkelig person på gaden. Han var iført en sort jakke med hætten trukket over hovedet. Kortvarigt holdt betjentene øje med manden, som bevægede sig over til en personbil i nærheden, som holdt stille. Her rakte manden sin arm ind til føreren af bilen, hvorefter han omgående gik væk fra bilen, der ligeledes kørte videre.

Atter mistænkeligt…

Politiet besluttede sig for at tage en snak med begge personer. Den ene betjent henvendte sig til manden i hættetrøjen, mens den anden betjent kørte efter personbilen for at bringe den til standsning.

Personen i hættetrøjen viste sig at være en 19-årig mand. Adspurgt om, hvorfor han kortvarigt var i kontakt med bilens fører, og hvorfor han havde rakt armen ind ad hans vindue, havde han ingen forklaring på dette. En visitation senere bar betjentenes mistanke frugt – den 19-årige mand havde nemlig 7,96 gram hash i lommen og 300 kr. i kontanter.

 

Tydelige tegn på, at et salg af stoffer formodentlig netop havde fundet sted.

Den anden betjent standsede bilisten få hundrede meter nede ad vejen. Over radioen fik han meddelelsen om, at bilisten formodentlig havde købt hash fra den 19-årige mand. Og ganske rigtigt: efter en ransagning af køretøjet fandt politiet 4,12 gram hash.

LÆS OGSÅ:  Dansk Folkeparti: Straffen for hash-smugling skal firedobles

Den 19-årige mand erkendte derefter, at han havde yderligere 80 gram hash derhjemme på sin adresse. Politiet sigtede og anholdt derfor den 19-årige mand for salg af euforiserende stoffer. Bilisten, en 24-årig mand, blev ligeledes sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Politiet kørte derefter til den anholdtes adresse for at udføre en ransagning efter de ulovlige stoffer, som anholdte erkendte at have liggende.

 

Alt i alt konfiskerede politiet 79,41 gram hash fra adressen, 7,96 gram hash fra visitationen af den 19-årige mand og 4,12 gram hash fra bilisten, som købte. I forbindelse med hændelsen konfiskerede politiet sammenlagt 91,49 gram hash og 300 kr. i kontanter.