Sandheden har elendige kår på Berlingske

Brutal vold, voldtægter, trusler på livet, afpresning og afklippede fingre. Sådan lyder eksemplerne på de bestialske metoder, som bandekriminelle i Odense har taget i brug over for flere af byens socialt udsatte borgere, skriver Berlingske.

”De udsatte borgere igen et voldsomt pres fra de kriminelle bander, som blandt andet afpresser hjemløse og stofmisbrugere økonomisk, tvinger dem til at sælge narkotika og truer dem på liv og lemmer, hvis de nægter.

Problemerne er så vidtgående, at fem udsatte borgere denne sommer er flygtet fra Odense. Af frygt for bandernes terror er de gået under jorden på hemmelige adresser i Jylland”.

24NYT: Berlingske omtaler muslimske kriminelle i Odense som ”bandekriminelle”, ”kriminelle bander” og ”kriminelle grupperinger”, selv om der er velkendt, at det er muslimske bander, Danmark hærges af.

Der er mange måder at lyve på. Man kan lyve ved direkte at lyve, men man kan også lyve ved ikke at fortælle hele sandheden. Det er præcist det, Berlingske gør, når avisen konsekvent hemmeligholder kriminelles etnicitet.

Alle selvstændigt tænkende mennesker i dette land er udmærket klar over, at når det drejer sig om bilafbrændinger, gruppevoldtægter, bandekriminalitet og lignende fritidssysler, er skurkene muslimer fra Mellemøsten eller Afrika – indtil det modsatte er bevist.

At hemmeligholde kriminelles etnicitet er barnligt, latterligt og useriøst – dels er det en kraftig undervurdering af læsernes intelligens, og dels kommer sandheden altid frem før eller senere.

Den journalistiske sandhed har elendige kår på Berlingske. Tanten er blevet til en børneavis, hvor nyhederne filtreres for at skjule sandheden om den muslimske brutalisering af det danske samfund og understøtte ”den gode sag” – den officielle fortælling om den vellykkede integration af muslimske migranter.