Serierøverier i Aarhus

Natten mellem fredag og lørdag på Frederiks Allé 93, 8000 Aarhus C, blev en 28-årig mand – der gik på Frederiks Allé – passet op af en gerningsmand, der med en kniv mod forurettedes hals, tvang denne til at hæve penge i en nærliggende hæveautomat.

Efter at have fået et større pengebeløb, undløb gerningsmanden til fods. Han beskrives som værende: Mand, dansk af oprindelse – intet yderligere.

Tidligt lørdag morgen –Frederiks Allé 99, 8000 Aarhus C (nøjagtigt samme sted som tidligere), blev en 28-årig kvinde tilsvarende passet op af en gerningsmand, der også med en kniv truede kvinden til at hæve penge i en nærliggende hæveautomat. Efter at have fået et større pengebeløb, undløb gerningsmanden til fods ad Jægergårdsgade i østlig retning. Signalement: Mand, dansk af oprindelse, ca. 30 år gammel, 170 cm høj, kort mørkt hår, iført grå trøje med lynlås og sorte striber, samt sorte Joggingbukser.

Der var et tilsvarende røveri – samme sted – fredag nat, hvor en ung mand på vej i sin opgang på Frederiks Allé 91 i Aarhus, blev passet op – denne gang af 2 gerningsmænd – og med kniv truet til at udlevere sin mobiltelefon samt til at hæve et kontant beløb i en nærliggende hæveautomat.

Grundet sammenfald af gerningssted, fremgangsmåde samt lignende signalementer, er det Østjylland politis opfattelse, at der kan være tale om samme gerningsmand. Vi vil meget gerne høre fra borger, der måtte have set noget i forbindelse med de tre episoder – eller hvis man har kendskab til, hvem gerningsmanden kan være.

LÆS OGSÅ:  25-årig mand dræbt af skud

Oplysninger til Østjyllands politi på 114.