Skal danskerne frygte flygtninge eller Tesfaye?

Danmark kan stå over for en ny bølge af asylsøgere, når grænserne efterhånden åbnes. Sådan advarer eksperter på området samt udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) ifølge Berlingske.

Hvad det konkret betyder for de danske asyltal, er jeg stadig spændt på. Og hver eneste uge, når jeg får mailen med de danske asyltal, tænker jeg: Er bølgen kommet til Danmark?”, siger Mattias Tesfaye.

24NYT: Det er tankevækkende, at Tesfaye, eksperterne og medierne forbereder danskerne på en ny ”flygtningebølge”. Omtalte ”flygtningebølge” er jo ikke ”folk i nød, der flygter fra krig og forfølgelse”, men økonomiske migranter, som drømmer om en bedre fremtid i Europa. De krydser flere sikre lande, inden de når frem til den danske grænse, hvor de får lov til at ansøge om asyl. Der er således tale om omfattende ”asylshopping”, hvor de muslimske migranter målrettet går efter at få sagen behandlet i Danmark, fordi de vurderer, at det er i Tesfayes Danmark, at de har størst mulighed for at opnå opholdstilladelse.

Tesfaye, eksperterne og medierne fremstiller muslimske asylansøgere som en art tsunami, en naturkatastrofe, som Danmark hverken kan undgå eller forsvare sig imod. Når der er tale om en ”flygtningebølge”, er forsvaret, politiet, hjemmeværnet, PET og grænsevagterne nemlig forsvarsløse og magtesløse. I Tesfayes Danmark er muslimsk masseindvandring derfor en naturlov, danskerne må underlægge sig og leve med.