SKANDALE! Kendt historiker blokeret fra Facebook

I dag fik historikeren Lars Hedegaard at vide, at han var udelukket fra at skrive noget på Facebook i 24 timer, fordi hans “hadefulde retorik” overtrådte firmaets “fællesskabsregler”. En klage førte ikke til noget.

24NYT har talt med historikeren, der er den seneste i rækken af politikere og debattører, som udelukkes og straffes af Facebook for lovlige ytringer.

– Hvad var der galt med det du skrev?

“Det fik jeg ikke at vide, men jeg går ud fra, at min forsyndelse bestod i at sætte muslimers adfærd i forbindelse med Muhameds lære. Det er jo en kendt sag, at de muhamedanske helligskrifter, Koranen, hadithen, siraen og den islamiske lov, der bygger på dem, bugner med opfordringer til de troende om at dræbe enhver, der ser skævt til dem. Derfor bør det ikke overraske nogen, at en del rettroende muslimer følger profetens anvisninger. At dræbe en vantro er faktisk den sikreste vej til at komme i Paradiset.”

– Har du stadig teksten?

“Ja, heldigvis.”

– Må 24NYTs læsere se den?

“Selvfølgelig, her er den:

“Hvor der er Muhamed, er der mord

Et underligt sammenfald, som medierne og politikerne ikke har bemærket. Senest er en masse mennesker i Afghanistan blevet slået ihjel, fordi der var valg. Andre rundt om i verden må lade livet, simpelthen fordi de findes. Der er ikke et sted i fortid eller nutid, uden at profetens lære har krævet strømme af blod.

Men da de kloge fortæller os, at det ikke har noget med profetens lære at gøre, indkalder medierne hver dag muhamedanere, som kan forklare, at de er ofre for den omgivende verdens ondskab.

Jeg spekulerer på, om denne fortælling holder vand, når vi snart skal have folketingsvalg.

Det vil den sikkert, med mindre der skulle være politikere, som indser årsagssammenhængen mellem Muhameds blodtørst og muhamedaneres handlinger.

Man kan håbe.”

– Hvad fik dig til at skrive den?

“Den mærkelige omstændighed, at myderierne fortsætter selv i et land som Afghanistan, hvor der vel ikke findes en eneste ikke-muslim, hvis vi ser bort fra de vestlige soldater. Muhameds fortalere ynder at fremstille islam som det perfekte system og som fredens religion. Så man skulle tro, at alt ville være idyl, når der ikke findes flere kristne, jøder, hinduer eller buddhister at slå ihjel. Men når det er opnået, begynder de at kalde hinanden vantro, som vi jo også har set i adskillige andre muslimske flertalssamfund.”

– Tror du, at det er gået op for danske politikere?

“Der skal nok være nogen, der har lugtet lunten, men de tør ikke sige noget. Det ville være skidt for befolkningens tro på integrationen”, slutter Lars Hedegaard.