SKANDALE! Terror-mistænkt moské brugte Kulturnatten som platform til at lokke børn til

Den iranske moské i København, Imam Ali Moskeen, mistænkes for terrorisme og tråde til Irans brutale præstestyre. Og så kunne børn på Den Lille Kulturnat d. 15. marts komme forbi og være “hijabi-prinsesse”.

En københavnsk moské er mistænkt for at have givet oplysninger om mål til iranske statsterrorister i Skandinavien.

Det kom frem efter at politiet d. 28. september 2018 beordrede størstedelen af Danmarks broer, grænseovergange og toge stoppet.

Terroristerne skulle have base i Norge og være kommet til Danmark via Sverige og vores åbne grænse ved Øresund.

Lokkede børn med prinsesseleg

Det viser sig nu, at den pågældende moské, den iranske Imam Ali Moské, har deltaget flere gange i Kulturnatten i København. Senest var d. 15. marts til Den Lille Kulturnat for børn. Her forsøgte man at lokke børn og familier til med prinsesseleg og klippe-klister-aktiviteter.

Det fremgår af Kulturnattens officielle hjemmeside (kopi her).

“Bliv en hijabi-prinsesse og få taget et foto. Mosaik- og perleprojekt. Lyt og reciter små vers fra Den Hellige Koran. Find Imam Ali Moskeens skat. Lav din egen Imam Ali Moské ud af pap. Bed med os i hovedsalen. Mød en Imam og prøv talerstolen. Lyt til en godnathistorie..”, fremgår det af programmet for Den Lille Kulturnat.

Kulturnatten: Vi vidste det ikke

På foreningen Kulturnatten er man overrasket, da 24NYT kontakter dem for at få en kommentar. Her har man ikke fulgt mediernes dækning af Imam Ali moskeens mulige rolle i et terrorangreb på dansk jord.

LÆS OGSÅ:  Politiker: 85 stålpullerter camoufleret i granitsten "pryder" Christiansborg Slotsplads

Ifølge sekretariatsleder Marie Myschetzky har Kulturnatten aldrig før været ude for, at moskeer, tilmeldt Kulturnatten, skulle have haft forbindelse til radikale miljøer eller regimer.

Ifølge Marie Myschetzky vil Kulturnatten fremover tage mere grundig stilling til, om Imam Ali Moskeen igen skal have lov at bruge Kulturnatten som platform, såfremt moskeen ansøger om at være med.

Anerkendelse = automatisk på Kulturnatten

En række politikere, herunder Lars Aslan Rasmussen (V) har krævet, at Kirkeministeriet genovervejer sin anerkendelse af Imam Ali moskeen.

Den statslige anerkendelse medfører klækkelige skatterabatter til trossamfundet og sender et signal til omgivelserne om, at det er en accepteret del af vores samfund. Det betyder, at mange familier og folkeskoler tror, at de trygt kan besøge moskeerne.

Anerkendelsen af Imam Ali moskeen er ifølge Marie Myschetzky også den direkte årsag til, at moskeen indtil videre automatisk har fået godkendt sine ansøgninger om at være vært på Kulturnatten.

Blåstempler i blinde

Jyllands-Posten afslørede tidligere på måneden, at Kirkeministeriet i årevis har blåstemplet en lang række moskeer som anerkendte trossamfund uden at kontrollere, om de var radikale.

Ifølge Jyllands-Posten mener flere eksperter, “at det er en kendt sag, at Iran bl.a. gennem moskéer i udlandet forsøger at udøve propaganda for det iranske præstestyre.”