SKOVEN ER VORES af Lotte & Søren Hammer

Efteråret 1943.
Pripjatsumpene, et område i Ukraine og Hviderusland, der i 1943 var over tre gange så stort som Danmark.I sumpene opererer mange forskellige partisangrupper, der bekæmper tyskerne og ikke mindst hinanden. Mange af disse grupper er særdeles veludrustede, talstærke ogslagkraftige. I realiteten behersker tyskerne kun de større byer i området, resten er partisanland.

Kassandra og pigen Aneta, Peter, Alexander og Debora ankommer til den jødiske partisanbevægelse Rudina-mat, hvor deres kusine Gracja Staski er med i ledelsen.Gracja, der er blevet stalinist, styrer lejren med hård hånd. Hun forlanger hårdt arbejde af alle, for at de ikke skal sulte den kommende vinter.

Lejren overfaldes af en deling tyske soldater, og mange af indbyggerne dør. Kassandra beslutter sig til, at hun vil tilbage til Danmark for at føde sit barn i relativ sikkerhed. Kort efter fødslen påbegynder Peter, Kassandra og Aneta en farefuld rejse, som bringer dem forbi Sverige og England, inden de går ombord på en ishavskonvoy for at vende tilbage til krigszonen og kampen mod nazisterne.

Tidligere udkommet i serien: Vejen til Warszawa, Kobberslottet,
Gaden uden navn , Byen ved Volga og Sobibór

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Historisk spændingsroman
Udgivelsesdato: 24. august 2021
Sider: 300
ISBN: 9788771918670

OM FORFATTEREN:

LOTTE OG SØREN HAMMER er et dansk søskendepar,som siden 2010 har været fuldtidsforfattere. De har sammen udgivet 14 romaner. Deres romaner er udkommet i 22 lande.