Skud affyret i Tilst

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 20.37 en anmeldelse om, at en person var blevet ramt af et skud på Langkærvej i Tils

På skadestuen traf en patrulje en 20-årig mand, som havde en skade i hånden, som muligvis kunne stamme fra et projektil. Han var ikke kommet alvorligt til skade.

Gerningsstedet blev undersøgt, og politiet sikrede spor på stedet, ligesom en række vidner blev afhørt.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at den 20-årige sad i en bil sammen med nogle venner, da der blev afgivet et eller flere skud mod bilen, så en rude gik i stykker, og den 20-årige kom til skade. Efterfølgende kørte gerningsmændene fra stedet i en bil.

”Vores foreløbige efterforskning peger på, at der er tale om et internt opgør mellem to grupper af personer. Nu skal vi have foretaget en række efterforskningsskridt for at finde ud af, hvem der står bag, og hvad motivet er. Det er for tidligt at sige noget om, hvorvidt der er tale om et opgør i bandemiljøet, det er noget af det, vi blandt andet skal undersøge, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, som har set skudepisoden, eller som har oplysninger om, hvem gerningsmændene kan være.

Derudover er politiet interesserede i oplysninger om en bil, der blev set køre med høj hastighed fra stedet omkring gerningstidspunktet. Det drejer sig om en lys eller hvid stationcar – muligvis en Audi eller Passat.

LÆS OGSÅ:  To bandefolk anholdt

 

Oplysninger kan gives til politiet via tlf. 114.